2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
سلام گلم عيد تو هم مبارك عيد چي بيد؟؟؟🙃 خوب عرضم ب حضورت من كلا تپل بودم دختر تو خونه هم ك بودم ٧ ...

دمت گرم دختررررررر

ماشاالله😍

دعا کن خدا به منم اراده ی آهنین مث تو بده🥺

با_اراده_ترین🥺# 😍💪🏻💪🏻💪🏻

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@فندق_فسقلی   صبحانه نان لواش و پنیر و خرما میان وعده گل کلم نهار لبو پخته و 2 قاشق برنج م ...

سلام عزیزم عالی👌🏻💛

اما اگر من ب جات بودم دو قاشق پلو ظهر رو نمیخوردم و لبو رو میذاشتم برای شام 

برای ناهار خوراک لوبیا یا سوپ سبزیجات میخوردم

برای شام هم همون لبو یا شیر عسل یا جگر یا سیب زمینی آبپز میخوردم

میانوعده هم یه کوچولو از اون گل کلم میخوردم..لیموشیرین هویج میخوردم 

خسته نباشی خانم گل💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
ایول تو هم خوب رعایت کردی😍 راستی با فست در چه حالین؟؟ @بهاربانووو2     @آلاهیدا &nb ...

بزنم محوت کنم🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨😕😕😕😕

منم صبحانه ی توپک خرما خوردم ک دورش کنجد داشت...ناهار 3 قاشق ماست و ده دونه کشمش خوردم 

الانم ی دمنوش دارچین و زنجبیل و ی دونه خرما خوردم

قبل ناهارم ک بشه میان وعده ی صبحم 4 تا دونه بادام و 4 تا دونه فندق و 5 تا دونه پسته ی خام خوردم

کالری مصرفی👈283

مجاااز👈زیر 500

بستم کالریمو

ی دونه مولتی ویتامین مینرال + آهن آخر شب میخورم

8 لیوانم آب

ورزش ب علت کمر درد شدید تعطیل

تامام تامام

اصلا گرسنم نیس😁😁😁 ستاد مبارزه با گرسنگی در روزهای فست😄😄😄😄

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
داشتم آبکش میکردم حواسم نبود خوردم دوتا دون🤣

دفه ی آخرت باشه ننه💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام گلم خوبی 💟💟من فردا میخوام صبحانه کاچی بخورم کالریش زیاده؟؟با عسل هست نه با شکر؟؟

در حد سه قاشق غذا خوری مشکلی نیس من روزای اول پریودیم میخورم اما سه ق غ ن بیشتر......پرکالری خوشمزه😕😕😕😕😕