2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525790 بازدید | 68299 پست
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ بچه ها پسرم دوسالش گذشته ولی هنوز موفق نشدم از ...

ای جانم چیکارش داری بچمو مگه کاری به تو داره میمی خودشه 😑🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@دلبر_خنگم  

@بانو_یاسی  

@دیاناجوون  

@sasasasasaa  

@sara8potter  

خوشگلای من وزن ندادیدچرا ؟؟؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@دلبر_خنگم     @بانو_یاسی     @دیاناجوون     @sasasasasaa & ...

@nonoty عزیزم وزن ندادی چرا ؟

یکساعت دیگه لیستو میزارم بچه ها وزن بدید 

اگه هر کدومتون هم وزن دادید ندیدم و لایک نکردم بگید 

سلام عزیزدلم کاهشت مبارکککک ومانا🎉🎇🎊👏👏👏👏👏💪💪💃💃💃💃💃🌼🌼🌼

آسنات جون خوندی پیام منو

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده