2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529454 بازدید | 68299 پست

من بخوابم هنو زوده😂😂😂

فعلنی

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام صبحتون بخیر @آسنات99   عزیزم  @mis_sarina   مهربونم  وزن اولیه ۶۸ ...

سلام صبحت بخیرعزیزم😍کاهش وسبزشدنت خیلییییییی مبارکه🎊🎉🎆🎇کارت خیلی درسته حرف نداری👏👏👏🎊🎇🎆🎉💃💃💃💃💃🎊🎊🎊🎊💃💃💃💃💃💃.   تو.بهترینی# 💪.    @زیتونپرورده سلام الهه خوشگلم این خوشگل خانم تحویل شما😘

سلام صبحتون بخیر @آسنات99   عزیزم  @mis_sarina   مهربونم  وزن اولیه ۶۸ ...

خوش اومدن زهرا جونم ....سلام ب روی ماهت.   ریپ نشدی عشقم....@آسنات99

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خوش اومدن زهرا جونم ....سلام ب روی ماهت.   ریپ نشدی عشقم....@آسنات99

@آسنات99  

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام سرگروه 

من خیلی بی حال شدم همش خابم میگیره. ممکنه از رژیم باشه؟ 

وزن هفته قبل 88

وزن امروز 87/5

@sepiiiiiideh  

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

@زیتونپرورده  

سلام سرگروه جونم امیدوارم حالتون خوب باشه. 

وزن شروع 59

وزن هفته قبل ۵۲/۵۰۰

وزن این هفته ۵۲/۲۰۰

وزن هدف 51

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
سلام سلام به شما مهربونا🤗 وزن# وزن اولیه        هفته پیش.     ...

سلام عزیزدلم 😘😘 ۲۰۰گرم کاهش یعنی که خداروشکراستپ نیستی واین خودش عالیهههه مطمئنم هفته دیگه بیشترمیشه😍💪💪💪

@زیتونپرورده   سلام عزیزم صبحتون بخیر باشه  وزن شروع چالش     هفته پیش& ...

سلام ب روی ماهت فست نمیخاد بگیری وزنتو ضربدر 20 منهای 200 کن بدون فست و خگخ ....تاپیک انگیزه رو هم بخون عزیزم.....تو میتونی اراده اتو ببر بالا گلم.....ن مشکلی پیش نمیاد.   😘😘😘

آره وزن سه روز قبل و سه روز اول پریودی کاذبه گلم

نگران نباش💋💋💋💋

سلام سلام به شما مهربونا🤗 وزن# وزن اولیه        هفته پیش.     ...

سلام ب روی ماهت برو دختر خداتو شکر کن این هفته همش تو دیگ بودی خدارو شکر کن اضاف نکردی......با ی روز فست و خگخ 200 گرمم عالیه......عجول نباش هفته ی آینده ایشالا🌸🌸🌸🌸🌸

سلام الهه جون خداروشکرالهی همیشه خوش خبرباشی خداروشکررررررررر🙏🙏🙏💃💃💃💃💃💃خیلی خوشحالم کردی ممن ...

فدای روی ماهتم زهرای قشنگم😘😘😘😘😘😘

[QUOTE=165329933]@زیتونپرورده     شروع 78/5 هفته قبل 57/900 این هفته 57/600 هدف55[/QUOTEسل ...

عزیزم تو که چیزی نمونده به هدفت برسی 

مثلا من انار دون میکنم خودم یه قاشق میخورم با خودم میگم بقیش هم همین مزه میده 

من با خودم گفتم به هدفم رسیدم عکس وزنمو میزارم استوری پوز ارادمو میدم 

سعی کن چیزی که میخوای بخوری مثلا انار دوست داری یدونه بخور بقیش بزار برای چیزای دیگه بگو بزار از اون خوراکی ها هم لذت ببرم

یه هفته یک بیسکویت خونمون گذاشته انقد دلم میخواد با شیر بخورم ولی میگم حیف کالریم که با یدونه بسکویت خرابش کنم بعدم سیر نشم بجاش چیز کم کالری سیر کننده میخورم

وقتی گشنته قهوه با یدونه شکلات تلخ بخور 

چای سبز دیگه ولع به غذا کم میشه

به این فک کن این همه زحمت کشیدی لاغر شدی باز بری سرجای اولت 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم