2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529068 بازدید | 68299 پست

@آسنات99 سلام سرگروه جونی💙💙

@شب_بیدارم  ‍  سلام سرگروه یکی یدونه خودم🧡🧡

وزن# ‍ ۹۹/۹/۲:

وزن شروع    وزن هفته پیش     وزن این هفته     وزن هدف

۶۷.۷                  🎈                   ۶۱.۷                    ۵۵

به وزن هدف کوتاه مدت دومم رسیدم😭☺️ خیلی خوشحالم🎈🎈 ممنون که هستید 🧡💙

@madartanha  سلام رقیب جونی گزارش وزنم. 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻شما چکار کردی عزیز دل؟

Null
@آلاهیدا     @بهاربانووو2     @yalda818     @mary2772   ...

سلام طبق معمول همیشه من یا خودم مریضم یا پسرام😔

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ من تا الان ۴۸۰ کالری بستم دیگه چیزی نمیخورم . میدونم روز فست برنج و نون ممنوعه ها ...

فداتشم بهترم گلم🥰🥰🥰ایول عزیزم با همین فرمون پیش برو

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

@sepiiiiiideh  سپیده ی عزیزم

وزن شروع:۱۰۲😬 وزن هفته ی پیش:۹۷🤗 

وزن این هفته:۹۶😍💪🏻

وزن هدف:۷۵😋

سرگروه جانم من یکم شرایطم سخت شده 

همش یا خودم مریضم یا بچه هام 😓

درست و حسابی رژیم نمیگیرم 

انشاالله ازین هفته باز برگردم

لطفا اگه دیدی لایک کن متوجه شم دیدی😍😘

@sepiiiiiideh    سپیده ی عزیزم وزن شروع:۱۰۲😬 وزن هفته ی پیش:۹۷🤗  وزن این هفته:۹ ...

@بهاربانووو2  @آلاهیدا  @mahdiye_bano  @mary2772  @dozhtarebabaei  

بچه ها منتظر گزارش وزنتونم

منو منتظر نذارین

بوس به کَلَتون😘😘😘

سلام گلم خوبی؟؟؟؟  مژده مژده  📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ...

سلام الهه جون خداروشکرالهی همیشه خوش خبرباشی خداروشکررررررررر🙏🙏🙏💃💃💃💃💃💃خیلی خوشحالم کردی ممنون ازت عزیزدلم😘😘😍😍😍😍😍

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

سلامی چو بوی خوش شادی😁

با یه کاهش وزن به شدت توپ در خدمتتونم😌😎

بله بله امروز من 67/1😎😎😎🍭

ولی هفته قبل 68/6😱

هدف جانننن50

فک کنم کاذب بود هفته قبل

واقعا دلسرد شده بودم الان شد آب رو آتیش😎💪

چنقده من خاصم😌😌😌😂

حالا انگار به هدفم رسیدم😂

بله بله هیچی دیگه عاشقتونم

@فندق_فسقلی   ژونم بیا ببین بچت چه کرده😁💃💔 

دیگر خبری از افزایش نیست اینجا فقط کاهش است دین دین دین😁💃

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
سلاااااااام ب روی ماهت الهی همیشه خوش خبر باشی ننه😍😍😍🤩🤩🤩🤩💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 ...

سلام مهربونم هزاران بار شکرخدای مهربان🙏الان خوندم پیامه الهه روخیلییییییی خوشحال شدم الهی نازی زودی سرپابشه بیاد🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍

@زیتونپرورده  

شروع 78/5

هفته قبل 57/900

این هفته 57/600

هدف55

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@آسنات99   سلام سرگروه جونی💙💙 @شب_بیدارم    ‍  سلام سرگروه یکی یدونه خودم ...

سلام سلام به شما مهربونا🤗

وزن#

وزن اولیه        هفته پیش.          وزن فعلی،.        هدف 

71.                  62.               61،800.              59

@زیتونپرورده  جون عزیزم همش 200گرم 😢

@آسنات99  نمیدونم چرا این هفته گند زدم 😔

@sefid_barfiiii

@کچر  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

[QUOTE=165329933]@زیتونپرورده     شروع 78/5 هفته قبل 57/900 این هفته 57/600 هدف55[/QUOTEسلام عزیزم چکار کنم رژیم خوب رعایت کنم قبلا خوب رعایت میکنم الان نمی تونم بهم انگیزه بده مثلا می دونم کالری انار بالاست دیروز از صبح تا شب ۴ تا خوردم تا ده تا هم می تونستم امضامم بخون لطفا ممنون میشم جواب بدی😘😘

📌متولد ۷۷ نیستم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز