2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
سلام الهه جون خوبین از نازنین جون خبردارین؟ نگرانشم گفتم ازشما بپرسم @زیتونپرورده    

سلام گلم ن متاسفانه....امروز دوباره پیام دادم اون پیام قبلیم ک بی جواب موند....امروز دل و زدم ب دریا دوباره پیام دادم...ایشالا ک همسرشون جواب بدن هممونو از نگرانی دربیارن و خوش خبر باشن....😢😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بچه ها برام دعا کنین بدجور سرماخوردم 🤕🤒🤧🤧🤧🤧 سرم داره میتررررررررررررکه😭😭😭 رژیم این ...

عزیزه دلم...سوپ مرغ و سبزیجات ...لیمو شیرین مایعات زیاد مصرف کن استراحت کن....ایشالا زودی خوب میشی...تو الانشم مانکنی نگران رژیم نباش🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@sepiiiiiideh     @دیانا24     سلام بچه ها سایت درست شد سرانجام ...

مبارکت باشه و با دل خوش و تو شادی هاااا بپوشی....خوش سلیقه ی کی بودی تووووو؟؟؟😎😎😎😎❤❤❤❤❤❤

فداخودت ودلت آجی خوشگلم سعی میکنم بیشتر سر بزنم ... بدون سفت وسخت دارم میرم جلو رعایت کامل...

نفسی که مراقب خودت باش پ 💙

منم رعایت میکنم😈😂 هفته بعد 77 و نیم😍💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عزیزه دلم...سوپ مرغ و سبزیجات ...لیمو شیرین مایعات زیاد مصرف کن استراحت کن....ایشالا زودی خوب میشی.. ...

سلام عزیزکم🐥🐥🐥

آره دقیقا خودمو بستم ب اینا،،،،،الانم شلغم خوردم،،روزی سه بار قرقره نمک میکنم،،،آش و سوپ،،،،لیمو شیرین پرتقال،،،،دمنوش🤕🤕🤕🤕🤕🤕

گلوم بشدت عفونت کرده،،،سرمم انگار یه کوه شده 😬😬

هفته قبل درست ورزش نداشتم،،این هفته هم اصلا ندارم 😢😢😢😢

فدات بشم،،،،کاش شوهر نازنین زودتر جواب بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 هر لحظه براش دعا میکنم❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزکم🐥🐥🐥 آره دقیقا خودمو بستم ب اینا،،،،،الانم شلغم خوردم،،روزی سه بار قرقره نمک میکنم،،،آ ...

خوب میشی استراحت کن دور و بر ورزش نری هاااااا🌸🌸

اره الان دوباره پیام دادم...ایشالا خوش خبر جواب بده فکرم درگیرشه عجیب

بچه ها برام دعا کنین بدجور سرماخوردم 🤕🤒🤧🤧🤧🤧 سرم داره میتررررررررررررکه😭😭😭 رژیم این ...

سلام عزیزدلم 😘😘😘😘😘

مایعات و سوپ گرم زیاد بخور انشااله زود خوب میشی 😊

تو الانم باربی استخونی هستی که خیلی دوس داری 😁

یکم ب این استخونا استراحت بده خواهر 😅

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
خوب میشی استراحت کن دور و بر ورزش نری هاااااا🌸🌸 اره الان دوباره پیام دادم...ایشالا خوش خبر جواب ب ...

نه نمیتونم از جام پاشم در این حدم👌🏻

انشاءالله 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 عزیزم 😪 فقط میشه دعا کرد و امیدوار ب رحمت خدا،،،انشاءالله خدا نگهدارش باشه 🐥❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزکم🐥🐥🐥 آره دقیقا خودمو بستم ب اینا،،،،،الانم شلغم خوردم،،روزی سه بار قرقره نمک میکنم،،،آ ...

سلام سرگروه جونم .شاگرد خودشیرینت اومد...

خانم اجازه ما بریم واستون بخور بذاریم زود خوب شین😘💛💛💛

اجازه خانوووم....این گلا رو اوردم عیادتتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋

عشق دلم واسه سرماخوردگی این موارد رو بخورید زود خوب شین الهی...

اب سیب +عسل طبیعی

شیر+عسل طبیعی

عصاره شلغم بخار پز شده در بخار(تاکید) +عسل

روزی دو سه لیوان از موارد ۱ و ۲ و چند بار مورد سه ...

انشالله زودی خوب بشین🤲🤲🤲🤲 💋💋💋💛💛💛💛😘😘😘😘

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام عزیزدلم 😘😘😘😘😘 مایعات و سوپ گرم زیاد بخور انشااله زود خوب میشی 😊 تو الانم باربی استخونی ...

سلام خوشکل خودم😍😍😘😘😘

چشششششششششم الانم تو کار همینام🤕🤕

ن گوشتام زدن بیرون حس میکنم شکمم صد کیلو شده🤭🤭🤭

فدات بشم که😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سرگروه جونم .شاگرد خودشیرینت اومد... خانم اجازه ما بریم واستون بخور بذاریم زود خوب شین😘💛💛💛 ...

سلام خوشکلم😍😍😘😘😘😘 خوش اومدی ❤❤❤

ماسک بزنم خدای نکرده نگیری😷😷

وااای چه گلاااااایی😍😍😍😍😍 خودت ک گلی عزیزم

مررررررسی عزیزم حتما انجام میدم،،،،،صب عسل طبیعی خوردم الانم شلغم،،،،میرم تو کار مواردی ک گفتی 😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام خوشکل خودم😍😍😘😘😘 چشششششششششم الانم تو کار همینام🤕🤕 ن گوشتام زدن بیرون حس میکنم شکمم صد ...

تو.بهترینی# 😍😍😍😍😍😍😍😍

این.شکمو.ولش.کن# 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ماه_زیبای‌روی_زمینی# 😍😍😍😍😍 شکم_گنده# 🤣🤣🤣🤣🤣

تو.خود.عجقی.خود.عجقققق# 😘😘😘😘😘😘😘😘

استخونات_قشنگه# 😅😅😅😅😅