2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525971 بازدید | 68299 پست
سلام بامداد جون ، بله  عزیزم  وزن دادم اتفاقا لایک هم زدی واسم .وزن اولیه ۷۸     ...

اره عشقم الان لیستمونگاه کردم اسم و وزنت هست 😘👍🏼😍 

سرگروه_آماتور# 😅🙈 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فدات😘۷نفرن آره گلم همشونوگفتی💙💙

واقعا گفتم ؟ 🥴🥴 مرسی عشقم 😘😘❤️❤️ 

آلزایمر# 🙈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الهه خانم🌺🌺 منم دیروز بهتون وزن دادم وزن شروع   وزن هفته قبل   وزن فعلی   &n ...

سلام عزیزم 😘❤️ مرسی خوشگلم  👍🏼❤️

حتما عشقم 😘 ناهار سوپ خوردم،،،مثل اینکه شدیدا سرماخوردم😷🤒🤧....فدات بشم حتما میخورم🐥🐥 زهرا.جو ...

عزیزممم اسفندم زیاددودکن انشاالله زودخوب میشی علی سرماخورده بودهرروزسه بارچای دارچین عسل خوردباسوپ فراوان کلی بااسفندوعنبرنسا😬😷ماروخفه کردزودخوب شد😂.   فاطمه.جونم.دردونست#  ‍ 😘😘

عزیزممم اسفندم زیاددودکن انشاالله زودخوب میشی علی سرماخورده بودهرروزسه بارچای دارچین عسل خوردباسوپ ف ...

پس منم برم تو کارش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با مورد آخر مخالفم😂😂😂

عشق منی😘😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم 😘❤️ مرسی خوشگلم  👍🏼❤️

خواهش میکنم🥰🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
مامان2 گل پسر و فریماهی تو گروه نارنجی بودن ؟ پس چرا من وزنشون رو ندارم 🙈

نمیدونم ولی بودن قبلاً دیده بودمشون😆😅کلان بااین دوگل دختر۷نفرصعودی داشتم تروریسم صعودی نهههه یااا صعودبه آبی😅😅😂😎

به به آینازخانوممم چه کرده سلام سلام خوشگل خانم عالی مثل همیشه حرف نداری👏👏👏😍😍.  ورزشکار# ...

مرسی عشقم😄😄😄😄😄😄😗😗😗😗😗😗

اونم سومین روز از چالش پایین تنه است برا ساق تصحیح میکنم😉😉😁😁😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ممنوووونم عزززیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰 قسمت اطلاعات کاربریم خراب شده نمیشه .نه امضامو تغییر بدم نه م ...

واقعاً جدی میگی منم مشکلم همین بودبه نی نی یارپیام دادم گفت مرورگرت روعوض کن کردم امضام درست شد😍امتحان کن شایدشد🌼🌼🌼

نمیدونم ولی بودن قبلاً دیده بودمشون😆😅کلان بااین دوگل دختر۷نفرصعودی داشتم تروریسم صعودی نهههه یااا ...

خاک وچوک چرا من هیچی یادم نیست 😂😂😂🙈🙈

اصلا من کجام اینجا کجاست تو کی هستی 😬😬 

پس منم برم تو کارش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با مورد آخر مخالفم😂😂😂 عشق منی😘😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥

😂😂😂😂منم مخالفم😬ولی چه کنم روبعضیاجواب میده😅😅😅😅😅عسل منی جیگرمنی دخترخودمی،😘😘