2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526076 بازدید | 68299 پست
چشم بامداد خمار تا اول زمستون خودم رژیم میگیرم تا اونموقع با وزن بهتری وارد چالش بشم  دوستان م ...

عزیزم تو امضام نوشتم که حتی اگه عضو هم نباشید باز میتونید تو تاپیک باشید و سوال هم داشتید بپرسید وزتون هم بگید درواقع عضوید فقط سرکروه ندارید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وای واقعا من وقتی رنگ گروهم عوض میشه و صعود میکنم اینقدر جو گیر میشم یکی ندونه فکر میکنه چه خبره خیل ...

فرزندم دیروزوزن دادی بمن ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الهه جووونم روزتون بخیر  خوند دو صفحه اول و گفت رعایت میکنم  معمولا در روز بیشتر ا ...

سلام عشقم ببخشید ک من جواب میدم

خواهرتون اگر اشتبا نکنم گفتین دیابت دارن،درسته؟

۳ تا سیب ۵ نارنگی و نصف استکان کشمش و خرما و سالاد انار و ذرت براش مضرررررررررره

مامان من دیابت نوع ۲ داره

در طول روز بیشتر از دو میوه نخوره...سعی کنه میوه هایی ک شیرینیشون کمتره بخوره.....انواع توت و شاتوت و تمشک بهتره

کشمش و خرما رو حذف کنه......نهایت سه چهار دونه کشمش

و در طول هفته یک الی دوبار دو دونه خرما و حتی الامکان با دارچین باشه...روی میوه هاشم دارچین بزنه....چای دارچین بخوره.....

کسایی ک دیابت دارن مقاومت ب انسولینشون بالاست و میل ب شیرینی زیاد دارند و بدن بشدت در مقابل کاهش وزن مقاومه ک این مقاومت رو با کنترل کربوهیدرات و حذف شیرینیجات مصنوعی و ورزشو مصرف زیاد سبزیجات میشکنی

تا میتونه سبزیجات بخوره کاهو کلم بروکلی سبزی خوردن....شبها سردیجات نخوره مثل ماست،،،،مصرف مغزیجاتش رو بالا ببره،،،

نان رو ب نان جو تغییر بده،،جو خاصیت کنترل قند رو داره

این موارد رو رعایت کنه یمدت تاثیرش رو میبینه عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂 بخدا رفته بودم سقا خونه دعا کنم شمعی که نذر کرده بودم واسه تو ادا کنم 🙏🏼 مارو دور ننداز 😂😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂

تو عشقی عشششششششق😍😍😂😂😂😂😘😘😘😘😘

تیکه های عکس و نامه رو پیدا کردم همشو چسبوندم بهم روتوش کردم قاب کردم زدم ب دیوار😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام خوشکلا😍😍 💙گزارش💙 🌹 صبونه🌹 نون لواش، کره بادوم زمینی، پنیر، خرما 🌹 ناهار 🌹 شوید پلو، ...

به به آینازخانوممم چه کرده سلام سلام خوشگل خانم عالی مثل همیشه حرف نداری👏👏👏😍😍.  ورزشکار# 😍💪

عزیزدلمی خدانکنه خوشگلم😘😘خودت باارادیی تصمیم جدی گرفتی وپرقدرت ادامه میدی همینطورتاطلایی شدنت ادام ...

ممنوووونم عزززیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰

قسمت اطلاعات کاربریم خراب شده نمیشه .نه امضامو تغییر بدم نه موهامو،😥

سلام الهه جووونم روزتون بخیر  خوند دو صفحه اول و گفت رعایت میکنم  معمولا در روز بیشتر ا ...

یادم رفت اینم بگم شب نهایت تا ۹ شام خورده باشه بعد از اون اصلا

میوه ب هیچ عنوان عصر نخوره

غذاهای سرخ کردنی تحت هیچ شرایطی نخوره

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂😂😂😂😂😂 تو عشقی عشششششششق😍😍😂😂😂😂😘😘😘😘😘 تیکه های عکس و نامه رو پیدا کردم همشو چسبون ...

😂😂😘😘❤️❤️❤️❤️

مامان2 گل پسر و فریماهی تو گروه نارنجی بودن ؟ پس چرا من وزنشون رو ندارم 🙈

سلام الهه خانم🌺🌺

منم دیروز بهتون وزن دادم

وزن شروع   وزن هفته قبل   وزن فعلی      وزن هدف

۷۸              ۷۲.۸۰۰            ۷۲            ۶۲انشاءالله

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!