2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529508 بازدید | 68299 پست
چشم بامداد خمار تا اول زمستون خودم رژیم میگیرم تا اونموقع با وزن بهتری وارد چالش بشم  دوستان م ...

عزیزم تو امضام نوشتم که حتی اگه عضو هم نباشید باز میتونید تو تاپیک باشید و سوال هم داشتید بپرسید وزتون هم بگید درواقع عضوید فقط سرکروه ندارید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وای واقعا من وقتی رنگ گروهم عوض میشه و صعود میکنم اینقدر جو گیر میشم یکی ندونه فکر میکنه چه خبره خیل ...

فرزندم دیروزوزن دادی بمن ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام الهه جووونم روزتون بخیر  خوند دو صفحه اول و گفت رعایت میکنم  معمولا در روز بیشتر ا ...

سلام عشقم ببخشید ک من جواب میدم

خواهرتون اگر اشتبا نکنم گفتین دیابت دارن،درسته؟

۳ تا سیب ۵ نارنگی و نصف استکان کشمش و خرما و سالاد انار و ذرت براش مضرررررررررره

مامان من دیابت نوع ۲ داره

در طول روز بیشتر از دو میوه نخوره...سعی کنه میوه هایی ک شیرینیشون کمتره بخوره.....انواع توت و شاتوت و تمشک بهتره

کشمش و خرما رو حذف کنه......نهایت سه چهار دونه کشمش

و در طول هفته یک الی دوبار دو دونه خرما و حتی الامکان با دارچین باشه...روی میوه هاشم دارچین بزنه....چای دارچین بخوره.....

کسایی ک دیابت دارن مقاومت ب انسولینشون بالاست و میل ب شیرینی زیاد دارند و بدن بشدت در مقابل کاهش وزن مقاومه ک این مقاومت رو با کنترل کربوهیدرات و حذف شیرینیجات مصنوعی و ورزشو مصرف زیاد سبزیجات میشکنی

تا میتونه سبزیجات بخوره کاهو کلم بروکلی سبزی خوردن....شبها سردیجات نخوره مثل ماست،،،،مصرف مغزیجاتش رو بالا ببره،،،

نان رو ب نان جو تغییر بده،،جو خاصیت کنترل قند رو داره

این موارد رو رعایت کنه یمدت تاثیرش رو میبینه عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂 بخدا رفته بودم سقا خونه دعا کنم شمعی که نذر کرده بودم واسه تو ادا کنم 🙏🏼 مارو دور ننداز 😂😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂

تو عشقی عشششششششق😍😍😂😂😂😂😘😘😘😘😘

تیکه های عکس و نامه رو پیدا کردم همشو چسبوندم بهم روتوش کردم قاب کردم زدم ب دیوار😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام خوشکلا😍😍 💙گزارش💙 🌹 صبونه🌹 نون لواش، کره بادوم زمینی، پنیر، خرما 🌹 ناهار 🌹 شوید پلو، ...

به به آینازخانوممم چه کرده سلام سلام خوشگل خانم عالی مثل همیشه حرف نداری👏👏👏😍😍.  ورزشکار# 😍💪

عزیزدلمی خدانکنه خوشگلم😘😘خودت باارادیی تصمیم جدی گرفتی وپرقدرت ادامه میدی همینطورتاطلایی شدنت ادام ...

ممنوووونم عزززیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰

قسمت اطلاعات کاربریم خراب شده نمیشه .نه امضامو تغییر بدم نه موهامو،😥

سلام الهه جووونم روزتون بخیر  خوند دو صفحه اول و گفت رعایت میکنم  معمولا در روز بیشتر ا ...

یادم رفت اینم بگم شب نهایت تا ۹ شام خورده باشه بعد از اون اصلا

میوه ب هیچ عنوان عصر نخوره

غذاهای سرخ کردنی تحت هیچ شرایطی نخوره

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂😂😂😂😂😂 تو عشقی عشششششششق😍😍😂😂😂😂😘😘😘😘😘 تیکه های عکس و نامه رو پیدا کردم همشو چسبون ...

😂😂😘😘❤️❤️❤️❤️

مامان2 گل پسر و فریماهی تو گروه نارنجی بودن ؟ پس چرا من وزنشون رو ندارم 🙈

سلام الهه خانم🌺🌺

منم دیروز بهتون وزن دادم

وزن شروع   وزن هفته قبل   وزن فعلی      وزن هدف

۷۸              ۷۲.۸۰۰            ۷۲            ۶۲انشاءالله

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!