2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو صد هزار مرتبه شکر ان شاءالله همیشه خوشی باشه و نیای پ شیرینی ما کوووووو؟

ای جون دلم❤❤❤بفرمااااا🎂🎂🎂🎂🎂

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

الحمدا... خوبه عزیزم درد داره انقد😢 مامانم ۴۹ سالشه انقد درد کشیده ها😣

الهی بگردم من🥺🥺🥺

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عشقم سلام اخطار نددددههه خواهرم گزارش زده برم وزن قبلو بعدو اشتباه زده الان ۸۴ ام

باشه گلم

@عروسترکم     سلام صبح پاییزی زیباتون بخیر  خوبین ؟بهتر شدین؟ وزن اولیه ۱۰۳.۴۰۰ ...

سلام عزیزم علامت زدم برات

@عروسترکم     سلام  وزن شروع چالش :  ۹۰ هفته اول:  ۸۷.۸۰۰ هفته دوم: &n ...

سلام‌گلم عالیه افرین👏👏👌👌

سلام قشنگم 

من از 08360رسیدم به 82200

ببخشید دیر اعلام کردم @عروسترکم  

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
@عروسترکم     سلام مینا جون خوبی؟ وزن اولیه: ۱۰۵/۶ وزن دفعه قبل: ۱۰۲/۳ وزن این هفته: ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی

عالیه عزیزم خوب داری پیش میری🥰🥰🥰🥰❤❤👌👌👌👏👏

@عروسترکم       سلام عزيز  وزن اوليه من٩٢.٣٠٠ وزن دوهفته قبل من٩٠.٥٠ ...

تبریک میگم عزیزم عالیههههه🥰🥰✌✌👏👏👏👏

@بامدادخمار  

سلام عزیزم.

خیلی خوشحالم که باهاتون همراهم 

امروز همسرم گفت واقعا لاغر شدی.

از شروع چالش حدودا ۵ کیلو کم کردم.🤗🤗🤗

ان شاءالله میتونم تا عید ادامه بدم و کابوس بد چاقی تموم بشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام‌گلم عالیه افرین👏👏👌👌

ممنون عزیزم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام مینا جون.   @عروسترکم    ‍     اینم کاهش من . میدونم برای دوهفته ...

سلام عشقم..عکس برام باز نمیشه میشه برام تایپ‌کنی وزنتو❤

تا شب همینه؟ دیگه چیزی نمیخوری؟ دخترم ساعت ۱ میخوابه منم ضعف میکنم

شیرش میدی؟

الان که دارم انار میخورم برم خونه ورزشامو انجام میدم 

بعدش دمنوش دارچین، رازیانه، زیره

اخر شبم ک شیر

ولی بازم از کالری مجازم 200 تایی کمه اشکال نداره دیگه 

فردا سعی میکنم طبق مجازم بخورم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉