2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو صد هزار مرتبه شکر ان شاءالله همیشه خوشی باشه و نیای پ شیرینی ما کوووووو؟

ای جون دلم❤❤❤بفرمااااا🎂🎂🎂🎂🎂

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

الحمدا... خوبه عزیزم درد داره انقد😢 مامانم ۴۹ سالشه انقد درد کشیده ها😣

الهی بگردم من🥺🥺🥺

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عشقم سلام اخطار نددددههه خواهرم گزارش زده برم وزن قبلو بعدو اشتباه زده الان ۸۴ ام

باشه گلم

@عروسترکم     سلام صبح پاییزی زیباتون بخیر  خوبین ؟بهتر شدین؟ وزن اولیه ۱۰۳.۴۰۰ ...

سلام عزیزم علامت زدم برات

@عروسترکم     سلام  وزن شروع چالش :  ۹۰ هفته اول:  ۸۷.۸۰۰ هفته دوم: &n ...

سلام‌گلم عالیه افرین👏👏👌👌

سلام قشنگم 

من از 08360رسیدم به 82200

ببخشید دیر اعلام کردم @عروسترکم  

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
@عروسترکم     سلام مینا جون خوبی؟ وزن اولیه: ۱۰۵/۶ وزن دفعه قبل: ۱۰۲/۳ وزن این هفته: ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی

عالیه عزیزم خوب داری پیش میری🥰🥰🥰🥰❤❤👌👌👌👏👏

@عروسترکم       سلام عزيز  وزن اوليه من٩٢.٣٠٠ وزن دوهفته قبل من٩٠.٥٠ ...

تبریک میگم عزیزم عالیههههه🥰🥰✌✌👏👏👏👏

@بامدادخمار  

سلام عزیزم.

خیلی خوشحالم که باهاتون همراهم 

امروز همسرم گفت واقعا لاغر شدی.

از شروع چالش حدودا ۵ کیلو کم کردم.🤗🤗🤗

ان شاءالله میتونم تا عید ادامه بدم و کابوس بد چاقی تموم بشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام‌گلم عالیه افرین👏👏👌👌

ممنون عزیزم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام مینا جون.   @عروسترکم    ‍     اینم کاهش من . میدونم برای دوهفته ...

سلام عشقم..عکس برام باز نمیشه میشه برام تایپ‌کنی وزنتو❤

تا شب همینه؟ دیگه چیزی نمیخوری؟ دخترم ساعت ۱ میخوابه منم ضعف میکنم

شیرش میدی؟

الان که دارم انار میخورم برم خونه ورزشامو انجام میدم 

بعدش دمنوش دارچین، رازیانه، زیره

اخر شبم ک شیر

ولی بازم از کالری مجازم 200 تایی کمه اشکال نداره دیگه 

فردا سعی میکنم طبق مجازم بخورم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉