2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526887 بازدید | 68299 پست
سلام سلام همگی سلام  وزن# بچه ها بیاین خیلی خوشحالم تو خوشحالیم شریک بشین 😍😍😘😘😘🤗 ...

جیگرررررمنی عشقی عالییییی بودی وهستی اراده خودت بوده خوشگلم 🎉🎊🎇👏👏🎇🎇🎊💃💃💃💃💃💃💃💃.  کارت حرف نداره# 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم  برای دیابتش دارو مصرف میکنه  موارد کم نشدن وزن رو دقیق بخون ببین کدومو داره ...

مرسی عزیززززم که جوابگو بودی 

فردا حتما همه رو مینویسم و بهتون میگممم😘😘😘😘😘😘😘😘

@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @زیتونپرورده ...

سلاممم سلاممم عشق جان چه کردههه عالی بینظریی👏👏👏👏🎇🎊🎇🎉🎉🎆🎆🎆😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃چیزی تاتثبیت شدنت نمونده😎۳۰۰گ دشوری رفتی😁

@بامدادخمار   👆🏻

اره عزیزم باید بری زرد مبارکه افرین خیلی عالی کم شدی 😍👏🏼

@عروسترکم  

@فندق_فسقلی 🐥🐥🐥🐥

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
انشالله به هدفت برسی به سلامتی عزیزم .... کلا اطرافیان من همینجورین اون موقع که باردار بودم انقدر هم ...

خب پس کلا عادت دارن یه عیب و ایرادی ازت بگیرن 

بیخیالشون باش دختر

به این فکر کن که خوش اندام شدی😍❤

همین به هزار فکر اشتباه اونا می ارزه🤗

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
اره عزیزم باید بری زرد مبارکه افرین خیلی عالی کم شدی 😍👏🏼 @عروسترکم     @فندق_فسقلی ...

وااااای جدیییی😍😍😍خدایا شکرتتتت 

ببین ینی واقعا من هرررر کاری کردم ک لاغر بشم نشد از باشگاه رفتن تا دکتر تغذیه و ...فقط یه کیلو کم میکردم و بر میگشتم 

ولی الان که عدد هشتاد رو دیدم واقعا انگیزم چند برابر شد حتی تصمیم گرفتم دیگه برای بچه دار شدن اقدام نکنم که وزنمو بیارم پایین ..

هفته پیش میخواستم انصراف بدم ولی تو بهم روحیه دادی ..

خدا خیرت بده مهرررربونم ان شالله موفق باشی همیشهههه 😍

گرچه خیلی خوب رعایت نکردم و خیلی  بیشتر از اینا میشد کم کنم ولی بازم خوبه 🤪

آره گلم کلا خانواده ی حبوبات هر نوعش حتی کم روغن کالریش بالاست ....سعی کن چند قاشق بیشتر نخوری از عد ...

ماشاللع اراده عالی داری عزیزم من نمیتونم ازش بگذرم لعنتیه دلربا😋 ماهی یکبار میخورم عزیزم ولی امشب کم میخورم تو هفته پخشش میکنم تا تموم بشه 😁 واسه عدسی برگام  ریخت فکر نمی‌کردم اینطوری باشه اصن

مرسی زیتونییی😍😘

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام عزیزم افرین خیلی عالیه 😍😍👏🏼👏🏼❤️ اره گروهت تغییر میکنه و صعود میکنی به گروه آبی تبریک میگ ...

فدات الهه عزیزم ، 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌