2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526807 بازدید | 68299 پست
@عروسترکم     سلام مینا جون خوبی؟ وزن اولیه: ۱۰۵/۶ وزن دفعه قبل: ۱۰۲/۳ وزن این هفته: ...

@بهاربانووو2  

@dozhtarebabaei  

@yalda818  

@mary2772  

@mahdiye_bano  

سلام دخترا

بالاخره بعد دو هفته مرز ۱۰۲ رو گذروندم

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
قربونت برم مهربون 😚😚😚😚😚😚 من هر روز تو تاپیکم عزیزم که ی وقت خودمو ب فنا ندم😅😅😅😅😅😅  ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا نکنه عزیزجون❤😘😘😘😘😘😘😘

کار خوبی میکنی....طبق پژوهشهای انجام شده فاصله گرفتن از تاپیک مساوی با افزایش وزنه😂😂😂

الهی الهی🤲🏻🤲🏻🤲🏻😁😁😁😁

برم.دیگه.برنگردم# 😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم اره الي كن و با تاپيك پبش برو ايراد نداره ميتوني تو تاپيك رقيب وزني براي خودت پيدا كني و ب ...

واقعا بهت افتخار میکنیم بخدا من که دهنم باز موند واسه دخترمم تعریف کردم البته ماشاءالله هم گفتم برات خدا قوت سرگروه قهرمان🌷🍒🍑🌸🌸🌻🌺🍂🍁

وااای جووون من ... سپیده جوون راس میگی ... ینی منم برم دکلره کنم کلمو ... خدایا شکرت🤲🤲🤲 ولی سپید ...

اره گلم برات وقت دکلره گرفتم برو آرایشگاه😆😆😆

من کاری نکردم عزیزم همش تلاش و پشتکار خودت بوده👏👏👏

انشالله گروه طلایی ببینمت😍😍

به نظرت کدوم خوبه؟ به نظر خودم ۶۵  البته اگه بتونم.

اگه توپر دوست داری ۶۵

اگه استخونی ۶۰

تو تثبیتم ۲ یا ۳کیلو اضافه میشیا اونم در نظر بگیر .

منم زدم ۶۹ که اگه تو تثبیت ۳کیلو اومدم بالا ok  بشم

@عروسترکم     سلام مینا جون خوبی؟ وزن اولیه: ۱۰۵/۶ وزن دفعه قبل: ۱۰۲/۳ وزن این هفته: ...

آفرین با اراده دیدی تونستی 👏👏👏هر کاری این هفته کردی انجام بده بیا جلو خودم حواسم بهت هست 🤗

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
آره این شتر پشت در خونه ماهم خوابید 😓 هفته بعد معلوم میشه چه گلی کاشتم فعلا که دارم میخورم اونم تو ...

غصه شتره رو نخور

بالاخره وقتش برسه نمیخوابه

الآن زوده بذار بری دهه ۸۰ بعد ان شاءالله

منم مرز کوفتی ۱۰۲ رو رد کردم

۳ هفته توش بالا پایین میشدم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 منم بهش گفتم اگر اینکار رو کردی کالری اشتباه بهت میدم چااااخ شی🤣🤣 برم تو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ففط تهدیدت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

غصه شتره رو نخور بالاخره وقتش برسه نمیخوابه الآن زوده بذار بری دهه ۸۰ بعد ان شاءالله منم مرز ک ...

باشه به حرفت گوش میدم به خودم زیاد سخت نمیگرم و کمتر ناراحت میشم پس پیش به سوی دهه ۸۰ 💪

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگه توپر دوست داری ۶۵ اگه استخونی ۶۰ تو تثبیتم ۲ یا ۳کیلو اضافه میشیا اونم در نظر بگیر . منم زدم ...

شوهرم میگه ۷۰ 

برا همین میگم ۶۵ که با سه کیلو بشم ۶۸

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
😊😊😚😊🤗🥰🤩 سلااام.دخملی داری به هدفت میرسیآ. واااای چ خوووب ،مبارکه،آفرین چ خوب کم شدی،من باطر ...

سلااام فدات عزیزکم،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انشاالله شما هم ب هدفت برسیی