2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526703 بازدید | 68299 پست
انشاءالله ک موثر باشه،،،اگر استفاده کردی و راضی بودی بگو ب منم برم ببینم میتونم گیر بیارم

باشه توی کدوم شهری

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@عروسترکم     سلام صبح پاییزی زیباتون بخیر  خوبین ؟بهتر شدین؟ وزن اولیه ۱۰۳.۴۰۰ ...

بادکنکی شدی؟

خخخخخخ

با اون ورزشای نصفه شبت گمونم هفته بعد کلی کم کرده باشی 💪💪💪💪💪💪💪💪💪

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @زیتونپرورده ...

سلام عزیزدلم خوبی خوشی 😘😘😘😘😘

خیلی بهت تبریک میگم 😍😍😍😍😍😍😍😍

تو کارت بیسته بخدا😃😃😃😃😃

باربی.استخونی# 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

امیدوارم هفته دیگه این ۳۰۰ هم بره تو ی نفسی بکشی😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
اگه ۶۵ باشه هدفت  اضافه وزنت میشه ۲۰کیلو میشی زرد اگه هدفت ۶۰ باشه میشی بنفش

به نظرت کدوم خوبه؟

به نظر خودم ۶۵ 

البته اگه بتونم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آره گفتی بودی ولی یادم میره حافظم خوب نیست  بیا امروز با هم فست بگیریم

با اون دوقلوهای تو دیگه قرار باشه فست منم یادت بمونه چییییی می شههههه 💖💖💖💖💖💖💖💖

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
من خوزستانم😎

چه قدر دوری ولی فکر کنم توی عطاری های شما هم باشه اگه نتیجه گرفتم حتما میگم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام نیلو وزنتو گفتم تگم کن🤗🤗🤗🤗

سلام عزيز وزن هفته قبل  ٧٩.٢٠٠ وزن اين هفته ٧٨٢٠٠ خيلي سخت بود اين هفته هم روزي يكساعت كوير نوردي ميرفتم  هم به شدت مراقب غذام بودم خدا كنه بتونم ادامه بدم يعني اميد داشتم ٧٧ ونهصد هشتصد را  ببينم كه نشد شما چه كار كردي؟

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

@زیتونپرورده سلام سرگروه جان

صبحتون بخیر باشه و شادی 

وزن اول چالش 65 وزن هفته پیش 60 وزن این هفته 58

البته من اومدم خونه ی بابام اینا ترازوم عوض شده ممکنه اشتباه نشون داده باشه؟ دوجا وزن گرفتم یکبار 57 ویکجا 59نشون داد منم حد وسط گرفتم، البته گفتن ترازویی که 57نشون داده دقیقتر هست

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
سلام عزیزدلم خوبی خوشی 😘😘😘😘😘 خیلی بهت تبریک میگم 😍😍😍😍😍😍😍😍 تو کارت بیسته بخدا😃😃😃😃 ...

سلام ب روی ماهت خوشکل طلایی خودم😍😍😍😘😘😘😘

دلم برات تنگ شده بود 🤩🤩🤩🤩

وااااای خوجالتم نده مررررررررررسی😁😁😁😁😁

همین ۳۰۰تا انگاری ۳ کیلوهه😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلاااام سپیده جون @sepiiiiiideh     وزن شروع👈۱۰۲ ، وزن هفته ی پیش👈۹۷.۸۰۰ ، وزن این ه ...

هوررراااااااااا 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜💙💛🧡💜💙💚💛🧡💜💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

شیمک جمع شده تو عخشه 😍😍😍😍😍😍

@sanaz718 سلام سرگروه عزیز😍😍😍😍😍😍

وزن هفته پیش ۵۹.۲۰۰

وزن الان ۵۹.۵۰۰

اینهفته فقط ۱ فست داشتم ۵ روزم ورزشامو انجام دادم 😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم مبارک کاهشت ❤ صعودت ب گروه زرد رو هم بهت تبریک میگم😆😆😆

وااای جووون من ... سپیده جوون راس میگی ... ینی منم برم دکلره کنم کلمو ... خدایا شکرت🤲🤲🤲

ولی سپیده جونی من خیلی مدیونتونم هاااا ... حالا حالا ها نمیتونم جبران کنم ... واستون سر نماز دعا میکنم انشالله همیشه سالم و خوشبخت باشین ...خیلی خانم و متین و با حوصله این ...

سرگروه.دوستداشتنی#  

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵