2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

سلام سلام همگی سلام 

وزن#

بچه ها بیاین خیلی خوشحالم تو خوشحالیم شریک بشین 😍😍😘😘😘🤗

وزن اولیه.      هفته پیش.     وزن فعلی           هدف 

71.                63،100.           62.😎             62

اول از همه خدایا شکرت 😍 شکرت 😍 شکرت 🧿

بعدم خداروشکر رسیدم 62 اما هنوز راضی نیستم شکم و پهلوم هست هنو پس با اجازه سرگروهم  هدفم و میکنم 59

@زیتونپرورده  جونم به هدفم رسیدم اما میخام بشم59

@آسنات99 بیا ببین زحمتاتو 🤗مرسی عشقم

@سمیه1396  سمیه جونم رسیدم به اونی که میخاستم هووووراااااا💃💃💃

@بامداد_خمار  ممنون از این گروه عالی و زحماتت 😘😘

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام عزیزمم .من همون۵۶ هفته قبل😑😑😑😑🤐🤐🤐

خسته نباشی گلم مگه رعایت نمیکنی؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جوجه تون از اون جوجه رنگیاس که هرجا میریم دنبالمون میان.یادش بخیر...

دقیقا😁😁

من عاشقشونم 😋.... هر چی ب شوهرم میگم برام بخر نمیخره میگه اگر اتفاقی براشون افتاد اونوقت خیلی ناراحت میشی😕

بعدا برا نینیم یعالمه رنگی رنگی میخرم🤩🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سلام همگی سلام  وزن# بچه ها بیاین خیلی خوشحالم تو خوشحالیم شریک بشین 😍😍😘😘😘🤗 ...

جیش دیرینگ دیرینگ دیش

🎊🎉🎉🎊🎊🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎉🎊🎊🎊🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉🎊

احسنت دختر تلاشگر و با اراده از نظر من مشکلی نداره پس هدفتو میزنم 59....😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
من که همون دیروز اعلام کردم جای فست رو با فردا عوض کردم امروز هم ناهار هم شام مهمونی بودم و در حد ک ...

آره گفتی بودی ولی یادم میره حافظم خوب نیست 

بیا امروز با هم فست بگیریم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
خسته نباشی گلم مگه رعایت نمیکنی؟؟؟؟

چرا عزیزم .من pco ام کلا ک وزنم با بدبختی میاد پایین .ولی خوب استپ میکنم .من مردم ی بار تا وزنم از ۷۶ برس اینجا🤦‍♀️ولی خوب چرا کم نکردم نمیدونم .

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

@abremaman  

سلام عزیزم

صبحت بخیر

من شدم 85/600

گفتم بهت خبر بدم

شما در چه حالی؟

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
دقیقا😁😁 من عاشقشونم 😋.... هر چی ب شوهرم میگم برام بخر نمیخره میگه اگر اتفاقی براشون افتاد اونوقت ...

اره انشالله... تا نینی بزرگ بشه کرونا هم رفته شرش کم شده ... من الان پسرم مثل همون جوجه رنگیا جیک جیک میکنه بهش میگیم جوجه کوچولو😁😁😁😍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
مرسی عزیزم  همچنین💜 وای من اصلا نمیتونم فست بگیرم

آره فست خعلی سخته من تا حالا همش دوتا گرفتم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
سلام قشنگ و مهربونم صبحت بخیر❤😍 فدات مرسی🐥 وااااای نهایت لطف رو در حقم میکنی عزیزم ممنووووووووووو ...

عزیزم همچنین گلم تو هم خوشبخت و شاد باشی 🤗🤗😍😍

کوچکترین کاریه که میتونم کنم عزیزکم😗😗😗😗

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@آسنات99  

@سمیه1396  

@taniya1400  

@زیتونپرورده  

@شب_بیدارم  عشقم زودی بیا ببین ک اسکلت شدم😘 

سلام سلام عشقای من صبحتون بخیر و پر برکت🐥🐥❤❤

وزن شروع.         وزن هفته قبل.      وزن الان.        هدف

۷۴/۵۰۰                     ۵۴/۶۰۰        ۵۴/۳۰۰☹️         ۵۴

این آخرش چرا کم نمیشه🤕

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سلام همگی سلام  وزن# بچه ها بیاین خیلی خوشحالم تو خوشحالیم شریک بشین 😍😍😘😘😘🤗 ...

دمت گرم پهلوون ... ارادتو عشقه👏👏👏👏💪💪💪🗻🗻🗻🗻

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵