2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525954 بازدید | 68299 پست
سلام گلم🌸 چه کاهشییی🤩🤩🤩🤩 ۱ کیلو‌مونده تا هدفت.. گلم کاذب  در دوران پری به ...

وااای 😍 😍 😍 😍 فدات بشم من جیگر طلا 😘😘

سمیه اما شکم و پهلو همچنان پابر جاست و جاهای دیگه کلا داره محو میشه 😢. ورزشم هم دارم 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام عشقم امروز لابلای پستا دیدمت سعادت نداشتم خدمت برسم😂😂😍😍😘😘😘 با اجازه بزرگترا منم شدم۵ ...

سلام خوشگلم 😘اختیار داری ما کم سعادت هستیم خواهر التماس دعا صدق الله العلی العظیم 😂📿📿

میری تثبیت یا بیام به زور ببرمت 🤨🔫 

نهلتی_باربی# حسود.خودتی# دمت گرم خیلی عالی کم شدی 😍👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوشگلم 😘اختیار داری ما کم سعادت هستیم خواهر التماس دعا صدق الله العلی العظیم 😂📿📿 میری تثبی ...

الاهه جونی الان چند کیلویی شما؟ 

میشه برای منم تعریف کنید؟😯

من قرار نیست تعریف کنم مامی صدراجون قراره تعریف کنه 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام خوشگلم 😘اختیار داری ما کم سعادت هستیم خواهر التماس دعا صدق الله العلی العظیم 😂📿📿 میری تثبی ...

خوشگل تویی من اداتو در میارم که😍😍😘😘😂😂

استغفرالله واتوب الیه🧕🏻🧕🏻🧕🏻

بذار اون شوشصد گرم هم کم کنم 😂😂😂😂

نمیدونم چرا دوسدارم عکس حوله ب سرمو هی بذارم😂😂

قراره چند وقت دیگه استخوونامو ب رسم احترام و یادبود تقدیم جامعه رژیم بامدادخمار کنم😎😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
الاهه جونی الان چند کیلویی شما؟

۵۵/۵ عزیزم باید رژیمو شروع کنم 

دور از جونت،دشمنت پرپر کنه😠😠😘😘😘😘 وووووی اوضاعت داغونه پس🤕🤕 آخی فدای بچم😍 بپر بپر نکن ورز ...

قربونت برممممم من خیلی داغونه خونه نشین شده چاق شده الان ۳روزه رجیمه😂😂😂امروزآخرین امتحانشه انشاءالله ازعصرورزش میکنیم😀😜💪💪💪

کرونابریبرنگردی# 🙏‍ 

۵۵/۵ عزیزم باید رژیمو شروع کنم 

😍😍چه عالی الان شما همیشه رژیم هستین یا یه وقتایی میریزین تو دیگ 😂بعد ببخشید یه سوال دیگه چقدر اضافه کردین چند بودین از اول

من قرار نیست تعریف کنم مامی صدراجون قراره تعریف کنه 😬

میدونم ولی شما هم تعریف کن😆

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
قربونت برممممم من خیلی داغونه خونه نشین شده چاق شده الان ۳روزه رجیمه😂😂😂امروزآخرین امتحانشه انشاءا ...

خدانکنه دلبرکم😍😍😘😘😘

خونه نشینی باهامون چه کرده😂😂😂😂😂

خدا را شکر خلاصه🥵🥵

به حکمتش دل بسپار 🌿
خوشگل تویی من اداتو در میارم که😍😍😘😘😂😂 استغفرالله واتوب الیه🧕🏻🧕🏻🧕🏻 بذار اون شوشصد گرم ه ...

لااله الاالله 😂😘

بخدا خوبی اون شونصد گرم و تخفیف بده 😍

😂😂😂👍🏼 استخونات_قشنگه# مهربونیت_قشنگه# 😬😬 

راستی پرسیدی یادم رفت بگم پدرشوهرم صبح مرخص شده خداروشکر بهتره 😍ممنون از همه تون که دعا کردید 

لااله الاالله 😂😘 بخدا خوبی اون شونصد گرم و تخفیف بده 😍 😂😂😂👍🏼 استخونات_قشنگه# مهربونیت_ ...

😂😂😂😂😂😂

چونه بی چونه 😂😂😂

خودت_قشنگی# فداااااااااااااتم# 😍😍😍😍😍😍😍

خدا رو شکر ایشالا سلامت باشن همیشه🤲🏻🤲🏻 کاری نکردیم که❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿