2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

سلام به همگی 😘

وزن هفته پیش پریود بودم

امروز۶۸/۳۰۰

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عزیزم پیاده روی هوازیه روی کاهش وزن تاثیر داره ولی روی کاهش سایر نه مثلا اگه شکم و پهلو داری با پیاد ...

عزیزم منم یه سوال داشتم بادکش کردن روی شکم هفته ای چند بار باشه خوبه من بادکش سرد وسایلشو دارم گذاشتنی چربی های شکمو نرم میکنه و بعدش که ماساژ میدم قشنگ وزنم کم میشه حتی از ورزشم بیشتر لاغر میکنم. به نظرت خوبه هر روز انجام بدم؟ بلغمی هم هستم یکم دیر کم میکنم حتی با ورزش ولی ماساژ و بادکش بهم میسازه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که گفتی واقعا ...من چندوقته هیچ تغییری تو خودم حس نمیکنم...ورزشمم از اول که اردیبهشت ماه بود رق ...

توضیح ورزش که اول تاپیک نوشتم و نمیخونیدش 🥵 

👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه بابا اختیار داری من هلال اول ماهم😅😅😅 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤💘💘💘💘💘

نه بابا تو خورشیدی🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
موخام میدانم خیرررر ابدا وای😱 آقا هفته بعد میرم تو 66 قول میدم💪 حداقل 66/9😱 ندیا گروه قرمز ...

پس الان تو هم برو تو اتاقت ب کارات فکر کن و ب راه راست هدایت شو😎😎😊😊😊

امید است هفته آینده در امان باشید👌🏻👌🏻👌🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
منم تا نیم ساعت دیگه وزن میکنم منتظرم برم دستشویی و یکساعتی از بیداری بگذره بعد    

😁😁😁 دشویی خوش بگذره .‌‌ منتظرم👍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلامممم خوش آمدی چه عالیییییی کاهشت مبارکککک وپایداررررر😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃🎉🎆🎆🎊👏👏👏👏🎊🎊🎊. ...

مرسی عزیزم

ممنون که هفته قبل کلی بهم انرژی و امید دادی

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
عزیزم پیاده روی هوازیه روی کاهش وزن تاثیر داره ولی روی کاهش سایز یا بدنسازی نه مثلا اگه شکم و پ ...

اها مرسی عشقم😘

من ۱۰۰ کیلوئم متاسفانه🙁😭🔫😭

تو خونه دوچرخه ثابت میزنم رژیم میگیرم و سعی میکنم هرروز برم پیاده روی مامانم خیلی روی پیاده روی تاکید داره میگه حتما برو من ولی از اونجایی که ادم تنبلیم و بخوخطر وزنم خجالت میکشم برم بیرون با بی میلی میرم🙁😞حالا میخواستم بدونم چه ورزشایی جای اونو میگیره

مرسی که کمکم کردی😍😘

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

سلام سرگروه جونم ..من امروز پریود شدم قرار بود ۲۲ام بشم ولی امروز شدم نمیدونم چرا😑

ولی خودمو وزن کردم ۶۶۴۰۰نشون داد..چرا کاهشای من اینجوری شده؟؟؟؟ از خودم ناراضیم خیلی سحت دارم از ۶۶میزنم بیرون چل شدم ب عبارتی دیگه😭

@آسنات99  

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

سرگروه جونم🙁

🙁🙁 من چیکار کنم ورزشو؟

همین الانشم کلاس داریم اومدم یه چیزی ازت بپرسم بدو بدو برم اونجا

به ما خیلی درس میگن خب؟

حتی پنجشنبه و جمعه امتحان داریم😐

من چطوری ورزش کنم؟

چون تا ساعت 1،2 شب فقط درس میخونم بعدشم دیگه جر میخورم میوفتم رو تخت

برا ورزش وقت نمیشه

چه کنم؟

خیلی دوست دارم ورزش کنم آخه🙁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
سرگروه جونم🙁 🙁🙁 من چیکار کنم ورزشو؟ همین الانشم کلاس داریم اومدم یه چیزی ازت بپرسم بدو بدو برم ...

@فندق_فسقلی  

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
عزیزم منم یه سوال داشتم بادکش کردن روی شکم هفته ای چند بار باشه خوبه من بادکش سرد وسایلشو دارم گذاشت ...

اگه میسازه انجام بده 

من تجربه مزاج شناسی ندارم عزیزم ولی بنظرم هر روز هم انجام نده یکروز درمیون باشه بهتره بازم اگه از کسی که اطلاعاتش بیشتره بپرسی بهتره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار