2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526691 بازدید | 68299 پست
سلام ب روی ماهت😍😍🥰😘😘😘😘😘😘 خیلی حس خووووووووبیه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 فدااااااااات❤❤❤❤

خدانکنه 😍😘😘ایننننن حسسس خوبببب وعالی نوش جونت باشه💃💃💃💃😍😍😘😘😘. عااااااشقتم# 😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم ممنون😘کاهشنتتت مبارککککک وپایدار👏👏👏👏👏💃💃💃💃🎊🎆🎉بازم عالی بودی سبزی شدنت مبارک ...

عزیزم الان باید چکار کنم و اینکه کالریم رو باید از اول محاسبه کنم با وزن 60 واینکه باید سرگروه جدیدم برم خودمو معرفی کنم بهشون؟ 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

یه سوال دارم بیزحمت هرکی جوابشو میدونه بگه😘پیاده روی چقدر تاثیر داره داره روی لاغری؟ورزشی هست که مثل پیاده روی باشه؟

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
سلام عزیزدلم😍🐥🐥 اشکالی نداره گلم،،نسبت ب دو هفته پیش کاهش داشتی؟

آره دو هفته پیش ۸3.۳۰۰ بودم ویتامینو گفتی خوردم ۸2.۵۰۰ شدم الانم ۸۲.۳۰۰ هستم.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
قربونت عزیزدلم خدارو شکر 😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تو.بینظیری.عشقممممم# 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
قربونه محبتتت مهربونم😍😍😍😍😍 آره دکترم بهم گف خیلی مراقب باش ضعیف شدی سیستم ایمنی بدنت اومده پای ...

فدای تووووووو شیرینم😍😘😘😘😘😘😘😘😘

پس حتما همینکار رو بکن،،،تو نسبت ب بدنت آگاهتری  هدف تناسب اندام همراه با سلامتی هستش پس الان فقط ب بدنت برس👌🏻👌🏻🐥🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
یه سوال دارم بیزحمت هرکی جوابشو میدونه بگه😘پیاده روی چقدر تاثیر داره داره روی لاغری؟ورزشی هست که مث ...

عزیزم پیاده روی هوازیه روی کاهش وزن تاثیر داره ولی روی کاهش سایز یا بدنسازی نه مثلا اگه شکم و پهلو داری با پیاده روی نمیشه صاف و فیتش کرد باید حتما قدرتی شکم و پهلو بری مثل انواع دراز نشست 

فقط هوازی خالی به مرور متابولیسمتون رو پایین میاره   

ورزش های هوازی شبیه پیاده روی مثل طناب پروانه حلقه رقص و ... طناب و‌پروانه از همشون بهترن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باشه گلم ولی تاشب ناشتاکه نمیشه میخوای برات ازینابزارم❓😂

نمیدونم اسنات جونم...هرکاری خودت کردی❤🥺🥺مرکز خرید دوره یکم...کلا من هروقت که وزن دادم معذرت میخوام بدون اجابت مزاج و بعد کلی پیاده روی بوده...چون ماشین تا جلوی داروخونه نمیره....ترازوام ندارم🥴