2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم وزن اولیه ۹۰ وزن امروز ۸۰

دوستان من به هدف اولم رسیدم ممنون از @بامدادخمار   عزیزم و سرگروه اولم @عروسترکم و شب بیدار عزیزم و راهنماهای عزیزم سمیه جان و دیانا عزیزم از همگی تشکر میکنن

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميبينمت انرژي ميگيرم ماشاالله با اراده اي

تو هم اراده داشته باش عشقم چرا زیبایی نصیب ما نباشه .😎😎😎😎

یه زمانی همه در حسرت اندام ما بودند.😍😍😍 باید به اون موقع ها برگردیم. باید ما الگوی بقیه باشیم . 💪💪💪💪💪همه انگشت حیرت بگیرن به دهن بخصوص اونا کی میگفتن مگه میتونی وزن کم کنی 😒😁😏😏😏😏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دوستان من یه سوالی  داشتم   : من به خاطر اینکه تنبلی تخمدان خفیف داشتم رژیم دارم میگی ...

اره عزیزم ماه اولی که ورزش میکنی ممکنه پریودت کمی عقب یا جلو بشه ولی بعدش تنظیم میشه 

ورزش و کاهش وزن برای تنبلی تخمدان عالیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات۹۹ سلام زلال آب وزن اولیه ۷۰  هدف ۶۰  وزن ۲هفته قبل ۶۶ وزن این هفته۶۴

سلام عزیزم کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه عالی بودی باریکلا👏👏👏👏👏👏👏🌼🌼🌼🎉🎆🎊👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃. توبینظیری# 😘

@زیتونپرورده سلام الهه جونم خوبی این خوشگل خانم بااراده تحویل شما😘

@شب_بیدارم   وزن اولیه ۹۰ وزن امروز ۸۰ دوستان من به هدف اولم رسیدم ممنون از @بامدادخمار &n ...

سلام عزیزم آفرین خیلییی عالیه 😍😍👍🏼👍🏼

قربونت خدارو شکر 😘❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چه عااالی افرین ،واقعا اراده داشتی بله متاسفانه تو دیگ بودم😳😑 با بچه های اینجا از 68 رسیدم ...

آخ آخ آخ هنوووو دیر نشده بیا شروع کن ...

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم امیدوارم روزخوبی داشته باشین ...

سلام خوشگلم قربونت توهم همینطور 😘❤️

تا نیم ساعت دیگه وزن میکنم و تگت میکنم چون دیر بیدار شدم عزیزم

بیا که بعد منم عکسم بذارم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام خوشگلا کاهش هاتون مبااارک ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم ممنووووووون

از پدر شوهر چ خبر بهتره؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام رئیس، خسته نباشی عزیزم.

وزن هفته قبل ۸۳/۲۰۰ ، وزن این هفته ۸۲/۷۰۰...

@sepiiiiiideh  

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر