2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529418 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم وزن اولیه ۹۰ وزن امروز ۸۰

دوستان من به هدف اولم رسیدم ممنون از @بامدادخمار   عزیزم و سرگروه اولم @عروسترکم و شب بیدار عزیزم و راهنماهای عزیزم سمیه جان و دیانا عزیزم از همگی تشکر میکنن

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ميبينمت انرژي ميگيرم ماشاالله با اراده اي

تو هم اراده داشته باش عشقم چرا زیبایی نصیب ما نباشه .😎😎😎😎

یه زمانی همه در حسرت اندام ما بودند.😍😍😍 باید به اون موقع ها برگردیم. باید ما الگوی بقیه باشیم . 💪💪💪💪💪همه انگشت حیرت بگیرن به دهن بخصوص اونا کی میگفتن مگه میتونی وزن کم کنی 😒😁😏😏😏😏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دوستان من یه سوالی  داشتم   : من به خاطر اینکه تنبلی تخمدان خفیف داشتم رژیم دارم میگی ...

اره عزیزم ماه اولی که ورزش میکنی ممکنه پریودت کمی عقب یا جلو بشه ولی بعدش تنظیم میشه 

ورزش و کاهش وزن برای تنبلی تخمدان عالیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات۹۹ سلام زلال آب وزن اولیه ۷۰  هدف ۶۰  وزن ۲هفته قبل ۶۶ وزن این هفته۶۴

سلام عزیزم کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه عالی بودی باریکلا👏👏👏👏👏👏👏🌼🌼🌼🎉🎆🎊👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃. توبینظیری# 😘

@زیتونپرورده سلام الهه جونم خوبی این خوشگل خانم بااراده تحویل شما😘

@شب_بیدارم   وزن اولیه ۹۰ وزن امروز ۸۰ دوستان من به هدف اولم رسیدم ممنون از @بامدادخمار &n ...

سلام عزیزم آفرین خیلییی عالیه 😍😍👍🏼👍🏼

قربونت خدارو شکر 😘❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چه عااالی افرین ،واقعا اراده داشتی بله متاسفانه تو دیگ بودم😳😑 با بچه های اینجا از 68 رسیدم ...

آخ آخ آخ هنوووو دیر نشده بیا شروع کن ...

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم امیدوارم روزخوبی داشته باشین ...

سلام خوشگلم قربونت توهم همینطور 😘❤️

تا نیم ساعت دیگه وزن میکنم و تگت میکنم چون دیر بیدار شدم عزیزم

بیا که بعد منم عکسم بذارم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام خوشگلا کاهش هاتون مبااارک ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم ممنووووووون

از پدر شوهر چ خبر بهتره؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام رئیس، خسته نباشی عزیزم.

وزن هفته قبل ۸۳/۲۰۰ ، وزن این هفته ۸۲/۷۰۰...

@sepiiiiiideh  

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر