دوستان من به هدف اولم رسیدم ممنون از @بامدادخمار عزیزم و سرگروه اولم @عروسترکم و شب بیدار عزیزم و راهنماهای عزیزم سمیه جان و دیانا عزیزم از همگی تشکر میکنن
تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
تو هم اراده داشته باش عشقم چرا زیبایی نصیب ما نباشه .😎😎😎😎
یه زمانی همه در حسرت اندام ما بودند.😍😍😍 باید به اون موقع ها برگردیم. باید ما الگوی بقیه باشیم . 💪💪💪💪💪همه انگشت حیرت بگیرن به دهن بخصوص اونا کی میگفتن مگه میتونی وزن کم کنی 😒😁😏😏😏😏
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
چه عااالی افرین ،واقعا اراده داشتی بله متاسفانه تو دیگ بودم😳😑 با بچه های اینجا از 68 رسیدم ...
آخ آخ آخ هنوووو دیر نشده بیا شروع کن ...
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
تا نیم ساعت دیگه وزن میکنم و تگت میکنم چون دیر بیدار شدم عزیزم
بیا که بعد منم عکسم بذارم
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙