2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526730 بازدید | 68299 پست
سلام مینا جونم @عروسترکم     وزن هفته قبل ۹۴/۶۰۰ وزن این هفته ۹۴ (۶۰۰ گرم کاهش) @ma ...

سلام‌عزیزم عالیه تبریک میگم👏👏❤❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم  

سلام سرگروه خوشگلم

خوبی؟ بهترتری؟

من امروز بچه ی خوبت بودم

خوب رعایت کردم

😘😘😘😘

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومنی یا من توم  منم کم نکردم نشستم به هله خوله غذا انتحاری زدم بدا  عذاب وجدان گرفتم&nb ...

شما جم فود ميبيني من جم فود تو خونه دارم حالا هم شهر ما به خاطر كرونا مشاغل تعطيلن شوهرم هر دقيقه هوس ميكنه يا پيتزا ميپزه يا لازانيا و پاستا شبي دعواش كردم املت خورده انگار تو خونه ميمونه ويار ميگيره البته كلا ويار داره تو تعطيلي ها بدتر ميشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مرسی عزیز دلم  هدف من از 70 اومده 65 الان هم 89 هستم.  گروه بنفش هم اضافه وزن تا 25 کیل ...

اختیار داری عزیزم❤❤🙏🙏🙏بهت افتخار میکنم افرین راضیم ازت🤗🤗🥰🥰

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@زیتونپرورده  

گزارش# #  

صبحانه: ارده +شیره

ناهار:  خوراگ لوبیا بدون نان

میان وعده: قهوه 2 عدد

شام: خوراک تن ماهی+ 2 کف دست نان+ خیارشور+گوجه

ورزش 1000 حلقه+ چالش شکم و ران

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@عروسترکم     سلام سرگروه خوشگلم خوبی؟ بهترتری؟ من امروز بچه ی خوبت بودم خوب رعایت کر ...

سلام عشقی مرسی گلم‌ممنونم🤗🤗

افرین بهت حلالت باشه😏😏😏

@عروسترکم     سلام عزیزم امیدوارم بهتر شده باشی به امید خدا 😍 وزن اولیه 112   &nb ...

سلام‌گلم مرسی بهترم ممنونم🥰🙏🙏🙏

خب یبوست حل کن‌حتما چون تو‌کاهش تاثیرداره

شما جم فود ميبيني من جم فود تو خونه دارم حالا هم شهر ما به خاطر كرونا مشاغل تعطيلن شوهرم هر دقيقه هو ...

این جم فود مایه دردسر دخترم اجازه نمیده تغییر بدم تازه میگه بپز از اینا منم شکمو 

دگه فکن گاو درونم رم کرده دیگه 

شوهرمن شیفتی خونه نیست باشه خوابه من و دختر ولی بخوربخور

سلام عشقی مرسی گلم‌ممنونم🤗🤗 افرین بهت حلالت باشه😏😏😏

خخخخخخ 😉😉😉😉

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
این جم فود مایه دردسر دخترم اجازه نمیده تغییر بدم تازه میگه بپز از اینا منم شکمو  دگه فکن گاو ...

من باشم تلویزیونو میشکنم و خودمو راحت میکنم 😂😂😂

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
این جم فود مایه دردسر دخترم اجازه نمیده تغییر بدم تازه میگه بپز از اینا منم شکمو  دگه فکن گاو ...

دور از جونت 

خوش به حالت شوهر شكمو بدتره اغفالت ميكنه😅

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خخخخ بچه ها کلان اغفال گرن  پایه اتم عزیزم

ایول پس بزن بریم بخوابیم ک بیشتر نخوریم😂انشالله هفته بعد کاهشتو تبریک بگم عزیزم

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.