2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526075 بازدید | 68299 پست
@زیتونپرورده     سلام عزیز دلم روزت بخیر و شااادی وزن اولیه.      &nb ...

کاهشت مبارک گلم...ممنون👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اها میخاستم بدونم تو تثبیت چقدر اضافه میکنیم، خیلی هم عالی  بودی 😍 😍

اگه رعايت نشه قشنگ بنظرم اضافه ميكنه ادم 

من فكر ميكنم بخاطره ورزشمو يروز فست ٧٠٠ تاييم اضافه نشدم 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم رژیم گروهی با حضور شما و دوستان قدیمی واقعا لطف دیگه ای داره. ای کاش ما بچه های عضو تا اخر ...

قربونت عزیزم لطف داری 😘❤️ اخه باز تو چالش جدید بچه های جدید عضو میشن و اون ها هم تا به هدفشون برسن باز عضو جدید داریم و این چرخه همچنان ادامه داره😅 

خودمم خیلی دوست دارم در کنار هم باشیم ولی واقعا دیگه انرژیشو ندارم و دوست دارم همینجوری دوست بمونیم 

دیگه همگی هر چه در توان دارید بزارید که تا اخر چالش به هدف برسید ازین قضیه انگیزه بگیرید 😚

البته بچه های دیگه هستن و اگه دوست دارن میتونن ادامه بدن این تصمیم خودشونه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@زیتونپرورده   جونم سلااااااام خوبی  وزن شروع 59   وزن هفته قبل    دکتر ...

سلام گلم تمام موارد و توی رژیم رعایت میکنی و استپ موندی؟؟؟؟ تو دو صفحه ی اول توضیح داده الهه جون موارد کم نشدن وزن و دقیق بخون.....ایشالا ک شوک جوابه اگ سه هفته ی متوالی با وجود رعایت کم نکردی....

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
کدوم تاپیک مگه چیشده

ظاهرا یکی از بچه های ناموفق اینجا رفته تاپیک زده قوانین اینجا مسخره اس

خودم ندیدمش که بشورم بذارمش کنار دیوار خشک شه

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام گلم تمام موارد و توی رژیم رعایت میکنی و استپ موندی؟؟؟؟ تو دو صفحه ی اول توضیح داده الهه جون موا ...

آره من یبار تونستم 20 کیلو کم کنم الان هر چقدر رعایت میکنم بر عکس جواب میده داقعا خسته شدم دیگه حالا چند باز هم همین رژیم شوک و گرفتم😢😢😢😢😢😢

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام عزیزم وزن اولیه 65وزن هفته قبل 60وزن فعلی60وزن هدف55

سلام ب روی ماهت چ رنگ کله ات میاد بهت قشنگم....خوش اومدی توقع ام از تو خیلی بالاس نبینم کاهش نداشتی هاااااا😉😉😉

عزیزم چند وقته باشگاه میری؟ راضی هستی؟  منم کمر و پام مشکل داره باید برم پیلاتس

سلام عزیزم

الان دو ماهه به خاطر اسباب کشی و درس بچه ها نتونستم برم قبلش شش ماه رفتم با 20 جلسه فیزیوتراپی ،در کل خیلی بهتر بودم ورزشهای مخصوص کار میکنن عضلات چهار سر ران قوی میشه و فشار روی زانو کم میشه من که راضی بودم .

ولی میدونی چیه همش احساس ضعف دارم تو زانوم ،انگار توش خالیه 

من که دکتر برام نوشت پیلاتس و فیزیو و پیاده روی تو آب 

ایشالا که بهتر شی عزیزم

@زیتونپرورده     وزن شروع 78/5 هفته قبل 58/250 این هفته 57/900 هدف 55

کاهشت مبارک و پایدار عزیزم

سلام فاطمه جون.خوبی؟ این پروفایل جدید تثبیتی هاس 

سلام عزیزم ..اوووووه چه خاص😍😘مرسی الهه جون و ساناز جون..چشم میزارم رو پروفایلم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
لطفا از این حرفا نزن💔💔💔💔💔 ما تازه اول راهیم بدون کمک تو و دوستان جلو رفتنمون خیلی سخت میشه به ...

نه عزیزم اگه بخاطر اون بود که باید خیلییی وقت پیش میرفتم چون کم نبودن مثل اون تاپیک و کاربرا 

خودم دیگه شاغلم بچه ی کوچیک دارم وقت و انرژیشو ندارم  دوست ندارم اینجا بی انرژی بیام شماهارو هم بی انگیزه کنم  

توضیح رژیم و برنامه هم که هست منم هدفم کمک بوده که فکر کنم بهش رسیدم خیلی بودنم شاید دیگه تاثیر نداشته باشه❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@زیتونپرورده     سلام سرگروه جونی وزن اولیه ۶۰ ورن هدف ۵۵ وزن هفته قبل ۵۸ این هفته & ...

سلام ب روی ماهت....مرسی گلم😘😘