2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525814 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم متاسفانه نمیتونم تگ کنم گلم

خودت داخل چه صفحه ای اعلام کردی؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
@زیتونپرورده     وزن شروع       هفته قبل       امروز   ...

احسنت چیزه دیگه ایی نمونده کاهشات پایدار گلم👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده     من پریودم ولی وزن کردم.همون وزن هفته ی قبلم.۵۴.۷۰۰.

مرسی گلم😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@آسنات99     سلام سرگروه قشنگه.صبحت به شادی وزن دو هفته قبل ۷۲۹۰۰ هفته قبل🎈 این هفته ...

سلام عزیزدلم صبح وظهرت بخیروشادی😘به به کاهشتتت مبارکککک وپایدار💃💃💃💃💃🎉🎊🎆🎇🎇👏👏👏👏👏👏👏👏. بینظیری# 😚

سلام قشنگم چلا آخه☹️☹️☹️ بیا در آغوشم نازی نازی😍😍🐥🐥🐥

سلام عزیزم💛 این هفته هم مثل هفته پیش کاهش نداشتم مریض شدم فقط میخورم و میخوابم متاسفانه😔

وزن اولیه۷۵    وزن هفته پیش۷۱/۷۰۰    وزن الان ۷۱۵۰۰

های😁☝🍭 خوبین؟خوشین؟سلامتین؟🍓 موررررچه ای کم شدم🔫😐 هفته پیش:68/2🤕 این هفته:67/6😐💔 هدف:50 ...

سلام عزیزدلم فداااااااات😍😍😎😎😎😎

کاهشت مبارک...۶۰۰ گرم کاهش داشتی دیگه خوبه دلبندم🐥🐥🐥💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
احسنت چیزه دیگه ایی نمونده کاهشات پایدار گلم👏👏

سلام سرگروه خوبی؟

وزن جدید ۵۷☹🥴🥴

وزن هدف ۵۵

کاهش هفته پیش ۵۷.۴۰۰

فقط یک سوال من چطوری کاهشم  رو سریعتر کنم؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
هفته بعد منتظر یه نتیجه عالی هستیم منم وزن شروع 77/300 وزن هفته قبل 76/300 وزن فعلی 75/700

دختر افرین ۷۵ شدی ... تبررررریککککک👏👏👏👏💃💃💃💃💃❤❤❤❤❤🏆🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏅🏅🏅🔥🔥🔥🔥

قهرمان کی بودی توووووو....

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام عسیسم اشکال نداره حالا هفته دیگه یه کاهش تووووپ داری ایشالا منم 800گرم افزایش داشتم   &n ...

انشالله ...

اااواااا راست میگی...شاید نزدیک پری یا تخمک گذاریته.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵