صد در صد ترازو دقیق تره و بهتر نتیجه میگیری منم از ماه دوم رژیم ترازو خریدم دیدم خیلی بهتر و دقیق تره جایی که واقعا نتونم ترازو استفاده کنم فقط پلو رو با قاشق میگیرم دیگه خیلی استثنا پیش میاد همه منو ترازو به دست دیدن 😂😂😂
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عزیزم شما جواب این سوال من رو میدونی که بالا نوشتم؟
عزیزم الان برات راهنما هارو تگ میکنم اونا بهتر بلدن ولی وزن کنی بهتره چون میزان دقیقش همونه دیگه کف دست و قاشق واینا تقریبی هست @دیانا24 و @سمیه1396 عزیزانم لطفا سوال ایشون رو جواب بدین
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی. من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کرد ...
گرم دقیق تر هست شما یه موز میخوری 50گرم یه موز میخوری 110گرم به نظرت کالریش یکیه برنامه یه موز متوسط در نظر میگیره برای کسانی که ترازو ندارن شما که داری استفاده کن
لطفا لایک نکن ممنونبراخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستیاللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام سلاممممم خوشگل من چه کرده منودیونه کرده عالییییییههههه توحرفففف نداری کاهشت مبارککککک وپایداررررر👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃🎉🎊🎇🎆چیزی تاطلایی شدنت نمونده 💃💃💃💃. تو.بینظیری# 😚😘
شما هم مثل منی که 😂😂😂😂منم شوهرم خیلی رو فرمه هر کاری میکنم تا از ریخت بیفته😂😂اصلا حقشونه 😅
😂😂😂خدارو شکر یکی مثل خودم دیدم وگرنه فکرمیکردم فقط من اینجوریم
شک نکن حقشونه عذاب وجدان هم نداشته باش😜😜😜
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید