2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
کاره خوبی کردی خوش اومدی نازگلم🎇🎊🎀🎊🎇🎇🎊🎀🎊🎊🎇🎇🎇🎊🎀🎊🎇🎇🎀🎀🎀🎇🎇🎊🎀🎀🎊🎊🎇🎇🎇🎇🎇🎇

سلام عزیزم وزن اولیه 65وزن هفته قبل 60وزن فعلی60وزن هدف55

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی. من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کردم ...

سلام گلم ببین عزیزم از همه دقیق تر و بهتر همون وزن شه شما اگه ترازو داری همه چیو وزن کن عالیه بهتر از قاشق و لیوان وکف دسته

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما توروخدا سوال منم جواب بدید 

صد در صد ترازو دقیق تره و بهتر نتیجه میگیری منم از ماه دوم رژیم ترازو خریدم دیدم خیلی بهتر و دقیق تره جایی که واقعا نتونم ترازو استفاده کنم فقط پلو رو با قاشق میگیرم دیگه خیلی استثنا پیش میاد همه منو ترازو به دست دیدن 😂😂😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@آسنات99   سلام عزیزدل  شرمنده ام ک بی نظم بودم  من تو این دو هفته اسباب کشی کردم ...

سلام عزیزم دشمنت شرمنده باشه عشقم ازقبل خبربدیداصلاایرادنداره🌼🌼 انشاءالله که زودی خوب میشی پرقدرت برمیگردی🙏🙏برات وزنت رونمیزنم تاحالت بهتربشه بعدش رعایت کردی ووزن کردی میزنم👌👌

خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی. من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کردم ...

قطعا وزن کردن دقیق تره عدد و قاشق برا زمانیه که دسترسی به ترازو نداری

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
عزیزم شما جواب این سوال من رو میدونی که بالا نوشتم؟ 

عزیزم الان برات راهنما هارو تگ میکنم اونا بهتر بلدن ولی وزن کنی بهتره چون میزان دقیقش همونه دیگه کف دست و قاشق واینا تقریبی هست @دیانا24 و  @سمیه1396  عزیزانم لطفا سوال ایشون رو جواب بدین

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
😂😂😂😂😂خیلی حسودن بخدا حالا خودمونیم منم یه کمی حسودم هی به شوهرم میگم اون بخور اینو بخور  ...

شما هم مثل منی که 😂😂😂😂منم شوهرم خیلی رو فرمه هر کاری میکنم تا از ریخت بیفته😂😂اصلا حقشونه 😅

خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی. من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کرد ...

گرم دقیق تر هست شما یه موز میخوری 50گرم یه موز میخوری 110گرم به نظرت کالریش یکیه برنامه یه موز متوسط در نظر میگیره برای کسانی که ترازو ندارن شما که داری استفاده کن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام گلم ببین عزیزم از همه دقیق تر و بهتر همون وزن شه شما اگه ترازو داری همه چیو وزن کن عالیه بهتر ا ...

خدا عمرت بده جواب دادی، من ترازو دارم، جالبه همیشه کالری وزن کمتر از عدد و کف دست و قاشق در میاد 

گفتم یه وقت خودم رو گول نزده باشم که به وزن بزنم که کمتر دربیاد. خیالم راحت شد 

خدا عمرت بده جواب دادی، من ترازو دارم، جالبه همیشه کالری وزن کمتر از عدد و کف دست و قاشق در میاد&nbs ...

قربونت عزیزم 😘 نه ترازو از همه دقیق تر و بهتره گلم ایشالله سلامت باشی

وزن# سلام سلام عشقای من😘😘 وزن اولیه       هفته پيش.        ...

سلام سلاممممم خوشگل من چه کرده منودیونه کرده عالییییییههههه توحرفففف نداری کاهشت مبارککککک وپایداررررر👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃🎉🎊🎇🎆چیزی تاطلایی شدنت نمونده 💃💃💃💃. تو.بینظیری# 😚😘

شما هم مثل منی که 😂😂😂😂منم شوهرم خیلی رو فرمه هر کاری میکنم تا از ریخت بیفته😂😂اصلا حقشونه 😅

😂😂😂خدارو شکر یکی مثل خودم دیدم وگرنه فکرمیکردم فقط من اینجوریم

شک نکن حقشونه عذاب وجدان هم نداشته باش😜😜😜

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
ممنونم از لطفت 😘😘😘

قابل شمارو نداشت عزیزم😁😘😘