2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526744 بازدید | 68299 پست
سلام به روی ماهت بله عسل و میوه قند طبیعی دارن و مصرف بیش از حد مجاز باعث اضافه وزن میشه من اهل دع ...

وای مرسی عزیزم نمیدونستم یه هفته عسل خوردم 

باشه گلم از برنامه کرفسم هرشب عکس میگیرم میزارم 

جزییات رو هم بزارم؟‌یا کل کااری مصرفیمو بزارم؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوگو نمیدم😋😋😋😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂دیگه تصرف کرده کاریش نمیشه کردصبح باگوشی من توشاده ظهرپی دی اف میخونه باهاش عصرهم امتحان میان ترم میده😣الان به زوریذره قاپیدم ازدستش😯

@آسنات99   گلم یه سوال ابنبات هایی ک کوچیکن با چایی میخوری مثلا نارگیلی پستع ای گف محمدی هست ...

عزیزم هر۷گرمش ۲۲کالری داره خوب نیست زیادنخورکشمش توت خشک خرماخشک باایناچای بخور😍

کجایی شما خاانم خانماا  بکو ببینم کم کردی  ثبت نمیشه ولی ایشالا هفته اینده خوشگلم

سلام عزیزدلم    ببخشید یادم میره بیام تو سایت😟😟   اگه یه گروه  تو واتساپ  یا تلگرام بود راحت تر بود             اره عزیزم  600گرم  کم کرده بودم       هفته قبل 68 بودم    و یک شنبه ام  67.400😄😄

خوشگلایی که وزن زیادی کم کردید مخصوصا سر گروه ها یه سوال دارم

کدوم ورزشی البته به جز باشگاهی چون نمیتونیم باشگاه بریم وزن رو بیشتر کم میکنه؟

من پیاده روی نمیتونم برم به خاطر بچم

موندم چه ورزشی خوبه به نظرتون بهترین ورزش پیاده رویه؟

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
خوشگلایی که وزن زیادی کم کردید مخصوصا سر گروه ها یه سوال دارم کدوم ورزشی البته به جز باشگاهی چون نم ...

گلم‌ورزشای قدرتی انجام بده اپ های ورزشی زیاده تو گوگل پلی سرچ کن برات میاره 

گلم‌ورزشای قدرتی انجام بده اپ های ورزشی زیاده تو گوگل پلی سرچ کن برات میاره 

عزیزم روزی یک قسمت کافیه؟یا دو تا ؟هوازی چند ساعت انجام بدم؟نمیدونم چرا حس میکنم جز پیاده روی چیزی آدم رو لاغر نمیکنه

خوشگلایی که وزن زیادی کم کردید مخصوصا سر گروه ها یه سوال دارم کدوم ورزشی البته به جز باشگاهی چون نم ...

اگه میتونی تو خونه پیاده روی کن،اگه سرت گیج نره البته.رقص،طناب،پروانه.و آپ ورزشی.سعی کن هر دو ورزش قدرتی و هوازی انجام بدی،من خودمم از دی شروع کردم اما باشگاه نرفتم.مهم اینه به ورزشات ادامه بدی به مرور خودش تاثیرشو می ذاره.حلقههم برا دور کمر و شکم میگن عالیه.

عزیزم روزی یک قسمت کافیه؟یا دو تا ؟هوازی چند ساعت انجام بدم؟نمیدونم چرا حس میکنم جز پیاده روی چیزی آ ...

بله گلم روزی یک قسمت کافیه 

روزی نیم ساعت هوازی کارکن مثلا پیاده روی یاوحلقه طناب پروانه❤

نیم ساعت هم قدرتی کارکن مثل درازونشست یا اپ یا اسکات و پلانک و چرخش روسی یا حرکت چوب👍

اتفاقا ورزشای قدرتی خیلی بیشتر تاثیر داره رو کاهش و بدنتم سفت میکنه نمیذاره با کاهش وزن بدنت شل بشه😉

اگه میتونی تو خونه پیاده روی کن،اگه سرت گیج نره البته.رقص،طناب،پروانه.و آپ ورزشی.سعی کن هر دو ورزش ق ...

عزیزم شما چند کیلو بودی

بله گلم روزی یک قسمت کافیه  روزی نیم ساعت هوازی کارکن مثلا پیاده روی یاوحلقه طناب پروانه❤ نیم ...

آخه این آپ نهایت 10 دقیقه بشه