2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525818 بازدید | 68299 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلااااااااااااام صبحت بخیر😍🐥🐥 وااااای ببین چه کرده،  فندق رو دیوونه کرده😍😍✨✨✨✨ عالیـــــ ...

سلام خشكلم وزن  اوليه ٨٣.٢٠٠

وزن هفته پيش ٧٩.٩٠٠

الان ٧٩.٤٠٠

هدف ٦٤

دوهفته هست نيم كيلو فقط كم ميكنم اما راضيم بهتره از استپه 

راستي هفته پيش وزن داده بودم نديده بودين قرار شد اخطار رو بردارين😘

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @شب_بیدارم &nb ...

سلام ب روی ماهت مهربونم 😍😍😍😍😍😍

خیلی خیلی تبریک 😘😘😘😘😘

خیلی با اراده ای 💪💪💪💪💪

انشااله بزودی ب هدفت میرسی😊😊😊😊😊

باربی.استخونی# ❤❤❤❤❤❤❤😁😁😁😁

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام خشكلم وزن  اوليه ٨٣.٢٠٠ وزن هفته پيش ٧٩.٩٠٠ الان ٧٩.٤٠٠ هدف ٦٤ دوهفته هست نيم كيل ...

سلام سلام عزیزم😍✨🐥🐥

آفررین عزیزم..کاهشت مبارک💪🏻💛💛💛

مهم اینه کم میشی..هر کسی متابولیسمش متفاوته..

اخطار رو هفته پیش برداشتم عزیزم🐥💛✨💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

صبح همگی بخیر

و روز شهادت امام حسن عسکری رو تسلیت میگم

و اما

یکشنبه ای دیگر فرا رسیده و در خدمت شما هستیم با:

وزن اولیه**وزن اون هفته**وزن الآن**وزن هدف

۱۰۵/۴    **   ۱۰۳/۵        **    ۱۰۲/۲ **    ۵۶

@عروسترکم  

@بامداد_خمار  

@زیتونپرورده  

میناجون سرگروه نازنینم منتظرم زودتر خوب شی و هدایتم کنی برم جلو😘😘😘

الهه جون و الهه جون

همینجوری مزاحم شدم. شرمنده 😚😚😚😚😚

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام ب روی ماهت مهربونم 😍😍😍😍😍😍 خیلی خیلی تبریک 😘😘😘😘😘 خیلی با اراده ای 💪💪💪💪💪 انشاا ...

سلام خوشکل خوددددم😘😘😘❤❤❤

کجایی دختر نیستی دلمون برات تنگیده😍😍

فداااااااااتم که🐥🐥😘

مررررررررررررررررررسی✨✨💛💛

یدونه‌ای#  

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام رقیبای خوشگل خودم

چه کردین با یکشنبه ی این هفته؟؟؟

من از ۱۰۳/۵ اون هفته اومدم ۱۰۲/۲

شماها چی؟

امیدوارم همه تون موفق شده باشین 😍😍😍

@بهاربانووو2  

@mary2772  

@mahdiye_bano  

@yalda818  

@dozhtarebabaei  

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉