2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525818 بازدید | 68299 پست

@آسنات99  

سلام صبح همگی بخیر 🌹🌹🌹

وزن اولیه  وزن هفته پیش  وزن این هفته   وزن هدف

۷۵              ۶۸/۳۵۰             ۶۷                 ۶۰

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@آسنات99     سلام صبح همگی بخیر 🌹🌹🌹 وزن اولیه  وزن هفته پیش  وزن این هفته ...

کاهشت تو همین یه ماه 8کیلو بوده😯

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 

@آسنات99    

سلام عزیزم😍 بالاخره من این 70رو شکست دادم😫

وزن اولیه چالش    وزن هفته قبل     وزن الان       هدف

73                      70               69.500            63

از کاهش نیم کیلو در هفته متنفرم😫😣

امیدوارم هفته دیگه بشم 68.500😍

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 

سلام سرگروه ها صبح تون بخیر لطفا آسنات جون رو تگ کنید ممنون من هر کاری میکنم تگ نمیشه 

سلام آسنات جونم خوبی من بالاخره پری شدم 😂😂😂

وزن شروع :۷۰ وزن قبلی:۶۹.۶۰۰ وزن فعلی :🎈

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام سرگروه ها صبح تون بخیر لطفا آسنات جون رو تگ کنید ممنون من هر کاری میکنم تگ نمیشه  سلام آس ...

@آسنات99  

نه عزیزم شروع رژیم من از شهریور بود

اهان👍

خوبه گلم 

من کاهشم خیلی کم شده😕

@شب_بیدارم  سلام گلم ایندفعه اول از همه وزنمو اعلام میکنم 

وزن فعلیم ۷۸/۸۰۰  دارم خوب وزن کم میکنم اخه روزای فستم رو روزه میگیرم🥰

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
هر هفته بنویسم؟؟

نمیدونم من ک مینویسم☹بنویس بذا بقیه خوندن انگیزه بگیرن

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@آسنات99 ‍  سلام عزیزم صبح بخیر 🌹😍🙏😘🤗❣  وزن اولیه    وزن هفته پیش &nbs ...

سلام صبح بخیرگلم😘

تمام مواردکم نشدن وزن روخوندی هیچ کدوم نبود؟یبوست نداری؟نزدیک تخمک گزاری یاپریودی نیستی؟

@آسنات99     سلام صبح همگی بخیر 🌹🌹🌹 وزن اولیه  وزن هفته پیش  وزن این هفته ...

سلام عزیزم صبحت بخیر😘باریکلاااا عالیههههه کاهشت مبارک وپایدارباشه خوشگلم😍😍😍😍🎇🎆🎊🎉💃💃💃💃💃.  تو.بینظیری# 🤗