2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525977 بازدید | 68299 پست
تاریخشو نگاه کنید میشه ۳ هفته پیش دقیقا همون که خودم گفتم .شما میگید سه دوره گزارش وزن ندادم هفته ب ...

در ضمن طبق لیستم شما در تاریخ 99/7/20 اعلام وزن نداشتی و در تاریخ 99/7/6 و تاریخ 99/7/27 تنها تاریخ 13 اعلام وزن داشتی همونو ب عنوان مدرک واسم آوردی؟؟؟؟؟ من از اون تاریخ ایرادی نگرفتم ک میدونم اون تاریخ اعلام وزن داشتی.......نکنه هر سه ماه دوره ی پریود بودین و اعلام کردین؟؟؟؟؟؟؟ عجب........توجیح کاره قشنگی نیس ب هر حال حذفید چون بچه های هم سرایط شما هم حذف شدن در این صورت بی عدالتی میشه......موید باشی....خاموش دنبال کن

@سمیه1396  😁😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخشو نگاه کنید میشه ۳ هفته پیش دقیقا همون که خودم گفتم .شما میگید سه دوره گزارش وزن ندادم هفته ب ...

همون ی دوره هم ک زحمت اعلام وزن کشیدی ساعته دلبخواه خودتون اعلام کردین متاسفاااانه.....قطعا حذفید ناز گلم...........

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام سرگروه جون. گوشت یا مرغ ک داخل قرمه سبزی و قیمه یا سوپ میریزیم . باید جدا حساب کنیم؟ یا وقتی سه ...

کافیه چیزی ک داخل کالری شمار زده همه موادشو حساب کرده و بر حسب اون میزان کالری داده مگه غذایی باشه ک تو کالری شمارت پیدا نکنی اونوقت جداگانه حساب کن موادتو😘😘😘😘😘

چرا اونا؟ همینطوری واسه زندگی یا واسه لاغری

نه خودشون خدایی خوبن ولی نمیزارن رژیم بگیرم و تا بریم یه سر بهشون بزنیم پدرشوهر زود شام میپذه مادر شوهرم هم بشقابم رو کامل پر میکنه اگه نخورم هم ناراحت میشن ازطرفی شوهرم از همه بد تره رفته شیرینی وبستنی ومیوه خشک و... خریده حالا که رژیم میگیرم ضعف کردم بخورم باز مادر شوهرم، همسرم وقتی خونه نباشه هرچی واسه ناهارشون میپذه برای منم میاره، بعد هم می شینه بخورم که گشنه نمونم حالا من چجوری لاغر کنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@زیتونپرورده   عزیزم سلام من مامانم عمل کرده اومدم خونه مامانم .. فکر میکردم ده روزه اوکی می ...

موفق باشی عزیزم....حال مامانم ایشالا بهتر شه.....من کاذی نکردم ک.....میدونم دختر خوبی هستی گلم....هر از گاهی سر بزن عشقم😘😘😘😘

در ضمن طبق لیستم شما در تاریخ 99/7/20 اعلام وزن نداشتی و در تاریخ 99/7/6 و تاریخ 99/7/27 تنها تاریخ ...

من ۲۰مهر اعلام کردم دقیقا یادمه بهتون گفتم من نزدیک پریودمه وزن نمیکنم .شما هم جواب منو دادید.

۶ مهر هم گفتم وزنم استپ کرده به خاطر دارو .شما اعلاناتتو چک کنید

من ۲۰مهر اعلام کردم دقیقا یادمه بهتون گفتم من نزدیک پریودمه وزن نمیکنم .شما هم جواب منو دادید. ۶ مه ...

من یادم نمیاد و هر کس هر چی بگه من تو دفترم یادداشت میکنم باشه حذفت نمیکنم ولی با کوچیکترین بی نظمی بعدی قطعا حذفی.......

بله عزیزم کالری هر قاشق خورشت شامل همه چیش میشه.

سلام سهیلای خوشگلم.....خوبی خانومی؟؟؟؟

من یادم نمیاد و هر کس هر چی بگه من تو دفترم یادداشت میکنم باشه حذفت نمیکنم ولی با کوچیکترین بی نظمی ...

الانم اگه ناراحتید حذف کنید .من خیلی وقته با تاپیک هستم می تونید از سمیه جون بپرسید تیرویید دارم و دارو مصرف میکنم .

افسردگی هم دارم اونم دارو می خورم خیلی سخت شده وزن کم کردنم .من بعد عید ۶۳ بودم شدم ۵۶ ولی متاسفانه به خاطر دارو برگشت کرده...