2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526931 بازدید | 68299 پست
الهی من قربون خودت بشم ک چقدر مهربونی😘😘😘 ایشالاااا کاشکی بشه☹️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدا نکنه عزیزه دلم دشمنات قربونیت شن ایشالااااااا😘😘😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بند انگشت کیکت تو حلقم😂😂😂اصلا این ی بند انگشت رفت از گلوت پایین یا تو دهنت آب شد؟؟؟ نوش جوونت ...

بخدا الهه ميديدي چجوري جلو خودمو نگه داشتم نخورمش دلت ميسوخت امروزو مرخصي ميدادي😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام گلا 😉 منم خوب بودم کمتر از کالریم خوردم که جبران هفته پیش بشه که انتحاری زده بودم 😆😆😆 شامم ...

منم خوبم کالریم زیاد نشده ولی نتونستم ورزش کنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم خوش اومدی وزن ایده الت حدودا 54 هست که باید 9 کیلو کم کنی باید بیای جزو گروه آبی با سرگر ...

سلام صدفی...دورت بگردم اولا سرگروه آبی آسنات99 هستش بعدم بچه هایی ک تازه میان بگو امضای بامداد و بخونن و خاموش دنبال کنن اگ سوالی هم داشتند از راهنماها یا سرگروه ها بپرسن😄😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام الهه جون😍😆ماچ ب لپات  عالی هستی.مرسی الهه جون ب  من انگیزه بده😆😆انگیزه بدع بگو ...

سلام عزیزم قربونت 😘❤️❤️

باشه هر کی از گروهتون زود تر به وزن هدف رسید سرگروهش میکنم انگوزه# 😬😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
امشب شب بدون رژیم بودم خوب شد حیلی چیزی تو خونه نبود وگرنه خبر میزدن ی خانم در اثر خوردن زیاد ترکید ...

😂😂 خدا رحم کرده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزدلی الهه قشنگم😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥❤❤❤

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘😘