سلام گلا 😉 منم خوب بودم کمتر از کالریم خوردم که جبران هفته پیش بشه که انتحاری زده بودم 😆😆😆 شامم ...
مامااااان
میرزاااااا قاسمی
کوجاااااایییی؟؟؟
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عالی افرین واقعا من یکی دوروز کلا کالری شماری نکردم ورزشم که هیچی خیلی هم خوردم کم نکردم که انگار اضافه هم کردم 😑😑
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷ شروع رژیم با چالش جدید پاییزه ۹۹/۷/۱وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰ وزن این هفته ۶۳.۹۰۰وزن اولیه ۷۲.۲۰۰ وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم 😍 قد ۱۵۷ وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
گزارش# صبحانه:لواش+پنير+گردو+چاي ناهار:زرشك پلو+سينه و ران مرغ+سالاد فصل عصرونه:ميوه+٣تا ...
ی بند انگشت کیکت تو حلقم😂😂😂اصلا این ی بند انگشت رفت از گلوت پایین یا تو دهنت آب شد؟؟؟
نوش جوونت عالی بودی عزیزم👏👏👏👏👏
عالی افرین واقعا من یکی دوروز کلا کالری شماری نکردم ورزشم که هیچی خیلی هم خوردم کم نکردم که انگار اض ...
چرا تو که داشتی خوب پیش میرفتی حیفه
اشکال نداره شرو کن دوباره ما هممون مث همیم پس بیشتر تو تاپیک باش گزارشارو بخون انرژی بگیر
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉