2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526887 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این هفته خیلی خوب بودم کلیییییم ورزش کردم هلاک کردم خودمو اما وزنم کم که نشد بیشترم شده😭😭تخمک گ ...

سلام عزیزممم اصلاً جای نگرانی نیست وزنت کاذبه احتمالاً 🌼🌼🌼🌼پاشوپاشواشکاتوپاک کن خوشگلم هفته بعدکلی کاهش داری💪💪

@آسنات99   سلام سرگروه جونم وزن شروع 73  وزن هفته قبل     وزن امروز 68   ...

سلام عزیزدلممم😘باریکلاااعالییییی بودی👏👏👏کاهشت مبارککککک وپایدارحالابیا💃💃💃💃💃💃💃🎇🎊🎊🎉🎆🎆🎊🎊🎇🎇🎊. تو.بینظیری# 😘

سلام گلم کاهشت مبارکککک خوش امدی عزیزم سرگروهت تحویلت میده بعدتکمیل لیستش حتماً😍😍

ممنون انشالله

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عالیه گلم 💪🏻💪🏻💪🏻 من پریودم این هفته وزن الکاذب شدم رفت😭روز دوممه 🥴 البته رفتم رو ترازو وزنم ...

عالیه مبارک باشه عزیزم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عالیه گلم 💪🏻💪🏻💪🏻 من پریودم این هفته وزن الکاذب شدم رفت😭روز دوممه 🥴 البته رفتم رو ترازو وزنم ...

پس تو هم میای آبی هر دوتامون میریم آبی