2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529070 بازدید | 68299 پست
@آسنات99     وزن اولیه108 وزن هفته قبل97800 وزن این هفته97100 وزن هدف88 عزیزم من خود ...

سلام گلم بهترشدی؟؟کاهشت مبارک وپایدار🌼🌼عزیزم استراحت کن انشاءالله زودی کامل خوب میشی 🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلامممم عزیزدلللل روزشماهم خوش 😘کاهشت مبارک وپایدارباشه🙏🙏عالیه حرف نداری انشاءالله طلایی شدنت😍😍 ...

قربونه محبتت مهربونم😘😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

سلام سلاااام عشقای خودم 

بیرونم برم خونه تمام وزنای خوشگلتون رو وارد لیست میکنم 

ایشالا که کاهشای توووپ داشته بودین🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
لبنیات و‌مخصوصا شیر عالیه واسه یبوست... یکی از ملین های طبیعی، شیر هست... خوب هر اتفاقی که تو بد ...

مرسی عزیزم 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
از الهه اجازه بگیر وایه رژیم شوک

الهه کیه سر گروه جون

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

@بانوباران  ‍ با اخطار بعدی قطعا حذفی گلم...❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌.  @شلغم_مفید  اعلام وزن کردنت بدرد عمه ی من میخووره ماشالا اینقد وقت نمیذاری ک ی اعلام وزن ساده رو هر یکشنبه طبق روالی ک باید و اعلام کنی بنابراین منم وقتی برای شما ندارم و علی رغم تذکری ک هر دفه هم بهتون دادم شما حذف هستید از گروه میتونید خاموش دنبال کنید مرسی گلم 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

@هفتادی عزیزم شما هم طبق فرمایش خودتون از اول آبان منتظره حضور گرمتان هستم و در صورت اعلام نکردن وزن از یکشنبه ی بعد شما هم خاموش گروه را دنبال کنید....با تچکر😄😄😄😄😄😄😄

@نیکان95‍ شما هم حذف شدید 3 دوره پی در پی اعلام وزن نداشتید بدون اطلاع و هماهنگی.....

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@آسنات99     سلام سرگروه جوني بيا دعوام كن كاهش نداشتم هيچ افزايشم داشتم 🥺🥺تقصير خودم ...

سلام عزیزم😘چرااااارعایت نکردی🔫😈😈😈خوشگلم چشم برهم زدنی ۲۷روزازچالش پاییزه گذشت اگرمیخوای آخرچالش خوشحال باشی امروزوفردانکن ازامروزسفت وسخت رعایت کن یکشنبه دستت پرباشه💪💪💪🌼🌼

سلام سرگروه جون @آسنات99    ‍  وزن شروع۷۴ وزن هفته قبل🎈 وزن فعلی۷۱۸۰۰ عزیزم ...

سلام عزیزممم کاهشت مبارککک وپایدارباشهه همینکه بااین شرایط کاهش داری عالیه👏👏👏🌼🌼🌼🌼😍😍😍داروهاتوبه موقع بخوررژیم وورزشم داشته باش کم کم به هدفت میرسی انشاءالله 💪🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز