2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
آها خسته نباشید عزیزم❤️❤️🙏

فدای یووووو😍😍😍💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده     سلام وزن اولیه ۷۶ وزن هفته پیش ۷۰.۳۰۰ وزن الان ۷۰.۳۰۰ تغییر نداشتم

ی تکونی بده ب خوودت دختر.........چ میکنی معلوم هس نکنه رفتی تو دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااام افرین😃💪💪 هردومون این هفته خوب بودیم  وزن اول ۷۵   هفته ی پیش ۷۳     ...

آفرین عزیزم عااااالیه😍

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
وزن# وزن اولیه   وزن هفته پيش     وزن فعلی       وزن هدف   &n ...

تلاش خودت بوده عسلم مبارکه🎉🎉🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎉👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎇🎇🎉👏👏🎉🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇

ی تکونی بده ب خوودت دختر.........چ میکنی معلوم هس نکنه رفتی تو دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوز به خودم نیامدم 

کم می خورم ولی کالری شماری نمیکنم.

نمی دونم چیکار کنم   

هر روز به تاپیک سر میزنم ولی انگار انگیزم از بین رفته شورو حالم کور شده .

هنوز به خودم نیامدم  کم می خورم ولی کالری شماری نمیکنم. نمی دونم چیکار کنم     هر ...

شرایط گزارش دادن و اگ داری آخره شبا در خدمتم یا هر تایمی ک راحتتری💋💋

چیزه دیگ تا هدف نداری کوتاه نیااااااا

فدات شم ممنونم، بعد از دو هفته قبلی که دوبار وزنم ثابت بود و هفته بعدش که کاهش کمی داشتم اما برای او ...

خدانکنه😘عزیززززدلمی پشتکاروتلاش خودت بوده منم تلاش بچه هارومیبینم خیلی انگیزه میگیرم😍😍😍عالی بودی وهستی👏👏.   تو.بینظیری# 💙💙

خدانکنه خوشگل خانم😘ممنون ماهم خوبیم هیچ خبری نیست درحال رجیمیم😂بیاوبمون دورهم باشیم😍

سلام عزیزم میگم تو نت قرمه سبزی رو زده قاشقی ۲۰ کالری ولی تو مانکن بالای ۴۰ عه این چجوریاست؟ 

حالا قرمه ای که من درست کردم نه روغن ریختم توش تازه سبزیشم سبزی خشک بود که اونم روغن نداره ‌.