👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده سلام وزن اولیه ۷۶ وزن هفته پیش ۷۰.۳۰۰ وزن الان ۷۰.۳۰۰ تغییر نداشتم
ی تکونی بده ب خوودت دختر.........چ میکنی معلوم هس نکنه رفتی تو دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلااام افرین😃💪💪 هردومون این هفته خوب بودیم وزن اول ۷۵ هفته ی پیش ۷۳ ...
آفرین عزیزم عااااالیه😍
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
تلاش خودت بوده عسلم مبارکه🎉🎉🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎉👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎇🎇🎉👏👏🎉🎇🎇🎇🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇
هنوز به خودم نیامدم کم می خورم ولی کالری شماری نمیکنم. نمی دونم چیکار کنم هر ...
شرایط گزارش دادن و اگ داری آخره شبا در خدمتم یا هر تایمی ک راحتتری💋💋
چیزه دیگ تا هدف نداری کوتاه نیااااااا