2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526691 بازدید | 68299 پست
منم دیگه شوهرم پیاده روی نبردم.میگه خطرناکه.تو خونه ورزش میکنم.

منم میترسم دیگه توبه کردم همون یکروز تنگی نفس برای هفت پشتم بسم بود

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکشنبه ها یه حس خاصی داره انگار همه چی ریست میشه  و پر انرژی تر از قبل واسه هفته آینده برنامه میریزم   واسه شما ها هم اینطوره ؟؟؟      یجورایی اشتباهات هفته قبل حذف میشن ... و جاشون به بهتر شدن تو ورزش و رژیم میدن   

فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت😍😍😍😘😘😘😘😘

یدونه‌ای# 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
دُردونه‌ای# 😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

سلام شب بیدارم عزیز

من هنوز وزن نگرفتم

اخه 4 روزه دستشویی نرفتم

تا ساعت 3 اگه دستشویی رفتم که اعلام میکنم اگه نرفتم که همون 75 رو وارد کنین برام

@شب_بیدارم  

از شما چه خبر؟
@ashoojooni  

@gayran  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

@آسنات99  

وزن اولیه      وزن هفته پیش       وزن این هفته

۷۵                    ۷۱/۹۰۰                 ۷۱/۱۰۰

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
وای من بمیرم برات😟😟😟الان در چه حالی بهتری؟پسرت چطوره

سلام ساناز قشنگم 

خدانکنه فداات شم 

الان حالم یه جوریه پنج دقه خوبم پنج دقه انگار دارم جون میکنم فقط دلم میخاد بمیرم کلافه میشم چشمام سنگینه و حس بویایی وچشایی کلا ندارم 

پسرم ازم دوره پیشم نیست تو قرنطینه خانگی ام

گروه نارنجی💛وزن شروع۶۹💛وزن هدف ۵۷💛تاعید میترکونمو به وزن هدفم میرسم