2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526923 بازدید | 68299 پست
@dozhtarebabaei     من پایین تنم ۱۲۵بزرگه ولی به نظر خودم رونهام هست چون خیلی زشت شده د ...

چه عالی که شوهرت قبول کرده ایشالله که میشی  مامان اینده میگم یه سر پیش دکتر طب سنتی ام برو یکی از اشناهای ما 15 سال بچه دار نشد بعد رفت دکتر خدا بهش یه دختر داد الان دخترش 10 سالشه بازم می خواست نشد این دفعه رفته پیش دکتر طب سنتی الان دو ماهشه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز وزن اولیه 69 وزن هفته پیش     وزن فعلی 64/800 وزن هدف 58 روز خوبی داشته با ...

سلام گلم باریکلااعالی بودی👏👏👏کاهشت مبارک وپایداررر😍😍😍ممنونم انشاءالله برای شماهم روزخوب وخوشی باشه😘

سلام خوشگلا باربیا 

وزن اولیه ۷۵ هفته ی پیش ۷۴۵۰۰ فعلی ۷۳۸۰۰ هدف۶۰

روز پنج پریودی هم هستم

@شب_بیدارم  

@سلینتا  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
عشقم حسوده😂میگه اون بیاد دیگه به من توجه نمیکنی😂 درکل میگه چرا یه بچه جدید رو وارد این دنیای بیرح ...

عزیزم 😊 از طرز حرف زدن عشقت معلومه راضی میشه داره ناز میکنه برات 😂 ایشالله برید سر زندگی نرم میشه 😆😆

چه عالی که شوهرت قبول کرده ایشالله که میشی  مامان اینده میگم یه سر پیش دکتر طب سنتی ام برو یکی ...

باشه با شوهرم مشورت کنم قبول کنه میرم من که هر کاری شنیدم برای بچه دار شدن خوبه دارم میکنم شاید این جواب داد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام واااییی من خیلی خوشحالم بعد مدتها حس میکنم لاغر شدم و جلو آینه همش خودمو نگاه میکنم خوبه که بام ...

سلام عزیزممممم خیلییی عالیه احسنت کاهشت مبارک وپایداررررر👏👏👏👏🌼🌼دهه ۶۰شدنت هم خیلی مبارککککه💃💃🎊🎇🎆🎉💃💃💃💃💃💃💃💃

کارت حرف نداره#  

@شب_بیدارم  

سلام سر گروه جون، خوبی؟

وزن اولیه:۸۰

وزن هفته قبل:73/85

وزن این هفته:73/85

سر گروه جون احساس می کنم چون به پریود نزدیکم اینطوری شده من پریود نامنظم دارم نمیتونم دقیق بگم موعد کی هست ولی با توجه به این که مثل هفته های قبل هم رژیم رو رعایت کردم هم ورزش کردم، شاید به خاطر پریود وزنم اینطوری مونده 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

@سمیه1396 سلام عزیزم من امروز ۱۸ ماهگی دخترم تموم شد میتونم فست رو شروع کنم و کالریمو باید ۱۰۰ تا ازش کم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
باشه گلم البته من وزنم برگشت خورده 77هستم

مثل هم هستیم تقریبا دیگه😀من پری هستم شدم 75ونیم شبا بیاگزارش بزنیم😀💪انگیزه بگیریم

قدت چنده؟ 

من 163😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️