2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526923 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم سلام عزیزم 

وزن اولیه ۸۶۴۰۰

وزن هفته پیش  پ بودم 

وزن این هفته ۸۴۴۰۰ بدون دست به اب 😁😁و با دو سه روز کالری شماری نکردن 😑😶😶😶

حقیقت خیلی خسته بودم دو سه روزی به بدنم استراحت دادم رفتم مهمونی و .....تا میشد خوردم از هرچی دلم خواست از امروز با انرژی شروع میکنم 

بوس تامام 😚😚😚😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدای توعزیزممم😘

خدا نکنه زهرا جووونم💋💋💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام سرگروه جونم 

@شب_بیدارم     😍😍😍

@شب_بیدارم     🧡🧡🧡

@شب_بیدارم     دوستت دارم

وزن شروع             وزن هفته قبل               وزن فعلی  

۷۵/۲۰۰                           ۷۲                          ۷۰/۸۰۰

هدف:۶۰

@شب_بیدارم جونم👆

خداروشکر
چالش غذایی👆👆👆 @فقطخداجون       @آذردختم ‍  @elli_arad ‍&n ...

چشم عزیزم😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@عروسترکم سلام و خسته نباشید به سرگروه عزیزم

وزن شروع.      هفته ی قبل.     این هفته    هدف 

۹۰.                    ۸۶.۵۰.           ۸۴.۵۰۰.      ۵۸  

من به هدف اولم رسیدمممم😊😝😋💪

ممنونم از از سرگروهم الهه ،دیانا،وسمیه عزیز که انقدر بی منت راهنماییمون میکنید

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
عشقم راستی من شبا میخوام ۱ ساعت برم پیادا روی تو پارک  تابستون میرفتم خیلی خوب بود  الان ...

هرطورمیتونی و سخت نیست برات ورزش کن مااکثرمون توخونه پیاده روی میکنیم وقدرتیامون هم باآپ ورزش میکنیم عالین👌👌💪💪💪

سلام واااییی من خیلی خوشحالم بعد مدتها حس میکنم لاغر شدم و جلو آینه همش خودمو نگاه میکنم خوبه که بامداد جون واسه جلو آینه رفتن محدودیت نذاشته:)

وزن اولیه 73.5 

وزن هفته پیش70.5

وزن امروز 68.9

وزن هدف 63

وزن هفته پیشم به دلیل یک روز قبل از دوران پری کاذب بوده

@آسنات99  

@پاییزییان  

جاتون خالی عضو چالش مادام العمر کاهش وزن با مدیریت بامدادخمار هستم،،، عضو گروه سبز،،، قد168،،، وزن شروع 63،،، وزن این هفته 61.5،،،هدف 59   اینم بگم که تو چالش پاییزی ده کیلو کم کردم   چربیه سنگ که نیست آب میشه  
وااااااااای خدا چه جیگررریه😍😍😍😍😍😍😍 چه خوشکله😍😍😍😍 عاقا منم میخوام😂😂😂😂😂 اسمش چه قشن ...

سلام عزیزم

وزن شروع چالش 76/700

وزن هفته قبل 75/500

وزن الان 74/800

وزن هدف 60

سلام بچه های گل🍑🍒 چه خبر چه میکنین؟حال و احوال؟ بچه ها من دلم پفککک میخواد😋😋 هم الان مغازه بس ...

😬😬😬😬😬😬😬🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@golpari9397                          @آسنات99          سلام من هفته پیش رفتم بیرون وزن کردم دیدم 72و500 هستم وترازومونو تنظیم کردم وامروز صبح شدم 72. 500 گرم این هفته کم کردم. وزن اولیه 74 وزن هفته پیش 72.500. وزن فعلی 72😘😘😘😘😘😘

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪