وزن این هفته ۸۴۴۰۰ بدون دست به اب 😁😁و با دو سه روز کالری شماری نکردن 😑😶😶😶
حقیقت خیلی خسته بودم دو سه روزی به بدنم استراحت دادم رفتم مهمونی و .....تا میشد خوردم از هرچی دلم خواست از امروز با انرژی شروع میکنم
بوس تامام 😚😚😚😚
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ممنونم از از سرگروهم الهه ،دیانا،وسمیه عزیز که انقدر بی منت راهنماییمون میکنید
گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖» حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
جاتون خالی عضو چالش مادام العمر کاهش وزن با مدیریت بامدادخمار هستم،،، عضو گروه سبز،،، قد168،،، وزن شروع 63،،، وزن این هفته 61.5،،،هدف 59 اینم بگم که تو چالش پاییزی ده کیلو کم کردم چربیه سنگ که نیست آب میشه
سلام بچه های گل🍑🍒 چه خبر چه میکنین؟حال و احوال؟ بچه ها من دلم پفککک میخواد😋😋 هم الان مغازه بس ...
😬😬😬😬😬😬😬🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙