2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526076 بازدید | 68299 پست

انگیزه#  

🌹عضو خاموش گروه سبز  🌹                                                وزن شروع :۶۰      وزن ایده ال : ۵۵     هدف اول:۵۸.       هدف دوم :۵۵              قد :۱۶۰.          شروع : ۹۹/۷/۲۶.      🌹 عضو اکیپ علمی تخیلی🌹             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ساناز جونم ☺😚 منم دلتنگ همتونم😘 امسال بخاطر کرونا شانس پسر من کلاس اول باید میرفت اینجوری ش ...

سلام فاطمه جون🥰🥰🥰آره،خیلی سخت شده بار اصلی رو دوش ماماناس، پسر منم قرار بود بره پیش دبستانی،که نشد

عجب.. اصلا ادم وارد جر و بحث با این افراد نشه، بهتره..

اخه اصلا قضيه واسه دو ماه پيشه اومد اينجا به همه بي احترامي كرد نفرين كرد رفت بعده دو ماه منو صدا كرده تلافي كنه من اون موقع هم فحش زشت ندادم اصلا

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

@sepiiiiiideh ريپ نشدي عشقم

عههههه اين همووونه راست ميگياااا😂😂😂😂😂

چقدر مريضه همون كاربر دوماه پيشيس با كاربريه ديگه😕😕

اون موقع به هممون بي احترامي كرد نفرين كرد رفت فكر كنم خالي نشده كه با كاربري ديگه اومده باز فضولي

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

@بامدادخمار  

@عروسترکم  

کمکم کنین لطفا،ارادمو نمیتونم جمع کنم ،یه روز رژیم میگیرم و یه روز....

فشار عصبی خیلی رومه، گرسنم نیست ولی همش دلم بهونه میگیره که یه چیزی بخورم،انگار با خوردن خوراکیای خوشمزه اعصابم آروم میشه 

اصلا دست خودم نیست خیلی سختمه😪

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@sepiiiiiideh   ريپ نشدي عشقم عههههه اين همووونه راست ميگياااا😂😂😂😂😂 چقدر مريضه همون كا ...

سلام به به ببین کی اینجاس 😍چ میکنی لاغرشدی؟

میبینم ک ۷۰ را شکست دادی🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم