چرا اتفاقا هی دارم حرص میخورم از دست خودم وعصبانیم 😡
ولی اراده ندارم اصلا😒
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
سلام چی شده که بیخیال رژیم شدی عزیزم هروقت دلت خواست چیزی بخوری نوشیدنی بی کالری یا خوردنی های کم کا ...
نمیدونم یه روز از دستم در رفت ازون روز هر کار میکنم نمیتونم ارادمو باز جمع کنم
حالا تلاشمو میکنم ،دیروز ۱۶۰۰ کالری خوردم
امروزم تا الان رژیمو رعایت کردم ولی دلم داره بهونه میگیره برم بخورم😪
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان فقط سر همون برنج موندم چیزی نخوردم چند دیقه پیاده روی داشته باشم!؟!؟(ساعتای ۱۱ونیم شب اینا میر ...
آتیشپاره من گفتم ۳۰تا قاشق برنج بخوری🤣🤣🤣
امشب که هیچی تموم شد پیاده رویت رو برو به تایم ۴۰تا۴۵دقیقه
اون لوبیا و مرغ با برنجبود پرسیدی ازم درسته؟؟
اخر شب برنامه غذایی فردات رو بهت میدم ❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤