2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526733 بازدید | 68299 پست
اره بيچاره ولي جدا از اين نميفهمم چرا بعضيا سره مجازي حرص ميخورن يبار يه تاپيكي عكس شوهراشونو ميزا ...

بروووووووووووو شوخي ميكني🤪🤪🤪🤕🤕🤕🤕🤕

نميدونم فازشون چيه والا 

مجازي رو منم جدي نميگيرم ابدا 

اشکال نداره عزیزززم فردا حبرانش میکنی برام  منتظرتم  پیش میاد عزیزم اشکال نداره دیگه نرو ...

نه خدایی تو دیگ نرفتم😐فقط ناهارم زیاد شد شامم الویه خوردم یکم استرس داشتم عصبی بودم😣

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم عالیه البته یه کاسه ماست ۱۵۰تا کالری داره خوشگلم

آره عزیزم میدونم ولی من گفتم 3قاشق ماست کم چرب که میشه طرفای 35کالری و10تادونه کشمش هم اگه ریز باشه حدود 6یا7گرم که طرفای50گرمه

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
من امروز با 650 بستم متاسفانه شما چیکار کردین @شب_بیدارم   @gayran   @ashoojoon ...

سلام عزیز من یکم پرخوری کردم 🙈😂

@شب_بیدارم  

خجالت کشیدم اسکرین بفرست بخاطر پرخوری 🙈🤕😣😄

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

ای جانم نووش حوونت باشه خوووشگلم 🧡🧡🧡🧡 فدات شم توی روز فست نه‌نان مجازه نه برنج هدفمون اینه بدنت ...

آخه پنجشنبه هم پاکسازی میشه😁😁

می‌ترسیم زیادی پاکسازی بشه وسواسی بشه به پاکی🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😅😅

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
بروووووووووووو شوخي ميكني🤪🤪🤪🤕🤕🤕🤕🤕 نميدونم فازشون چيه والا  مجازي رو منم جدي نميگيرم ا ...

بوخودا جدي ميگم اون طرف فقط ميخنديد بيشتر تعريف ميكرد از شوهره كه كاربره بيشتر حرص بخوره😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام گلم.. وقتی پاشنه را بالا میاری  به ارومی تا میتونی به سمت بالا بگیر و پاشنت را بکش ...

مرسی عزیزم مثل همیشه جواب هات منطقی و کامل 🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
@mary2772     @mahdiye_bano     @yalda818     @dozhtarebabaei ...

من اعصابم خورده چند روزه رژیمو بیخیال شدم هرچی سعی میکنم جمعش کنم نمیتونم 

اراده.ندالم😭#  

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
پس اینسری تو لیست ووزن اسمتو میذارم..ولی بدون دو اخطار داری گلم..اگه هفته دیگه وزنتو اعلام نکنی دیگه ...

چشم عزیزم حتما 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
ای جانم نووش حوونت باشه خوووشگلم 🧡🧡🧡🧡 فدات شم توی روز فست نه‌نان مجازه نه برنج هدفمون اینه بدنت ...

ممنونم گلم 

بله چشم😘😘😍

There is GOD💚💚💚   ..                                               
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ خانومای عزیز شما امروز برای ندادن وزن اخطار گرفتید @دختر_بیتجربه     ...

من ک وزنمو اعلام کردم  ..سه هفتس تگتون میکنم و وزنمو دقیق براتون میفرستم ..لطفا  تو خصوصی پیام بدین تا من اونجا اعلام کنم اینجا هرچقدر میفرستم نمیاد برای شما در تعجبم والا  فکر کنم سایت با من لجه

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52
باشه گلم....قرربوونت😍🐥💛

گزارش دیروز 

صبحانه چای و خرما

میان وعده یه سیب و چای و دوتا خرما

ناهار کتلت با دو کفه دست نون بربری و سالاد کاهو

میان وعده چای سبز وخرما و نارنگی دوتا و به یک سوم

شام شیر کم چرب یه لیوان و یه خرما

بازم ضعف داشتم یه سیب خوردم

آب 7لیوان خوردم و ورزش ها پیاده روی تند نیم ساعت داشتم همین😞

عضو گروه نارنجی 💛وزن شروع ۷۸😥 وزن فعلی ۶۸😯وزن هدف ۵۵ 😍😍