2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526743 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@شب_بیدارم    سلام سرگروه یکی یدونه 😍 گزارش# تاریخ ۹۹/۰۷/۲۱: کالری مجاز ۱۲۴۰ کالری ...

به به لذت بردم عالی بود  رژیمی_نمونه😍#  🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
جووووون جوووون چه ننه خوشکلی پ😂😂😂نازی برا هدیه خودم که وزن کم کردم یه رژ ناز گرفتم هی میزنم ازش ه ...

ای واااای😂😂😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 عزیزم 

بهترین کار رو‌میکنی عالیه جایزه 😍😍🧡🧡🧡🧡😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عهههههه تا ١٦٠ خوبه ب نظرم  نه بابا نيم شاسي هم نيستم 😂😂😂😂

😂😂😂👌🏻👌🏻

سلام گلم ممنون💛🐥   کاهشت مبارک🌻 ورزشت رو بیشتر کن..برنج و نونت رو کمتر کن عزیزم

ممنونم از راهنماییت

مشکل من همین برنجه هر روز میخورم هی میگم کم میزارم که نخورم بازم شده یه قاشق میخورم 😥

عضو گروه نارنجی 💛وزن شروع ۷۸😥 وزن فعلی ۶۸😯وزن هدف ۵۵ 😍😍
بچه ها کالری کتف مرغ چنده؟

اگه منظورت از کتف بال مرغ، بریان شدش با پوست ۴۷.۵ کبابی شده با پوست ۴۳کالری داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بچه ها کالری کتف مرغ چنده؟

متوسط ۷۶کالری 

اگه منظورت از کتف بال مرغ، بریان شدش با پوست ۴۷.۵ کبابی شده با پوست ۴۳کالری داره

کل بال؟

من فقط کتفش رو خوردم  

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
اره بدو ورزش ... کالری مجاز ... سالم خوری ... روغن فقط یه قاشق کوچیک در روز. کربو فقط ۱۵۰ کالری ... ...

اینم کالری مصرفی امروزمن😁💪

نیم ساعت دیگه هم ورزش قدرتی وهوازی شروع می کنم باهمسرجان😁💪

رقیب جون بدووووببینم این هفته چه می کنی ها😘💜💜🤸‍♀️🧘‍♀️💃💃💃💜💜💜💜 @mami_sadra  

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
کل بال؟ من فقط کتفش رو خوردم    

آره فکر کنم چون فقط نوشته بال، خب تو نصف کالریش رو حساب کن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪