2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
الاهی من دورت بگردم تو رو قرآن یاد بگیرید دیگه وزن اولیه.    هفته ی قبل.     فع ...

ببخشید😬❤❤

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سلام سرگروه جان خوبی 😘 وزن اولیه:۵۸/۸۰۰ وزن هفته قبل:۵۷/۸۰۰ وزن الان: ۵۶/۴۰۰ وزن هدف:۵۴💪💪 ...

سلام خوبم عشقم.....مبارکه کاعشت👌👌👏👏

چشم پاکیدم خوشگلم💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن شروع      وزن هفته پیش      وزن امروز         ...

آفرین مارش مالوووووو👏👏👏

زودی ک طلایی ها منتظرتن!💋💋💋💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@مرباجونی   سلام عزیزم صبحت بخیر🌹 وزن اولیه53.650 وزن هفته قبل🎈 وزن جدید52.400 ورن هدف ...

مرسی گلم....زودی ک باید بری طلایی بجنب تو میتونی چیزی نمونده😘😘😘😘👏👏👏👏👏👏

@مرباجونی   سلام وزن شروع      وزن هفته قبل       وزن فعلی &nb ...

آفرین عزیزم تو میتونی 💪💪💪

چیزه دیگه ایی نمونده👏👏👏👏👏👏

واقعا چ جای خوبی👼گروه تثبیت🙌از بنفش سلام ب طلایی😁

سلام سلااااام.

مرررررررررسی عزیزم.ببخشید که دیر دیدم پیامتون رو.

به زودی به این مرحله میرسی عزیزززززززززم.مطمئن باش.

حدود یک سال یا یک سال و نیم پیش شروع کردم.وزن شروعم 77.5 بود ولی همه رو زدم زمین  

گروه طلایی❤❤❤تثبیت❤❤❤وزن 4۸کیلو   
@مرباجونی ‍  سلام عزیزم خسته نباشی وزن شروع      ۷۱ وزن هفته قبل     ...

هدفت چنده عزیزم....دهه عوض کردنت مباارک🎉🎊🎇🎊🎊🎉🎊🎇🎇🎊🎉

عه چرا گفتم هر سه گوزينه رو😂😂 قسمت دوم با يك سينه بند محكم و سفت ورزش كن عزيزم كه نره تا اسمون هف ...

مرسی عزیزم 😁😁😁😁😘😘

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
سلام ورزش ک نداشتم ولی کارایی ک از صب تا 11 شب کردم کم از ورزش نبود الان ک از خاب پاشدم ساق پاهام در ...

خخخ

چالش ران 😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مرباجونی ‍  سلام عزیزم خسته نباشی وزن شروع      ۷۱ وزن هفته قبل     ...

هر دفه وزن شروعتو ی چی میگی اینجا دادی 71

قبلا دادی 77

روز ثبت نام دادی69/800

کدومه بالاخره؟؟؟؟؟؟

هدفتم اصلا نگفتی تو امضاتم نی

سلاااااااام دوست مهربونم.😍 بخدا اومدم کرمان پیس خانواده شوهرم ازهمه چیز عقب افتادم ...امشب خدا بخو ...

خوش بگذره عزیزم. 

کرمان شهر خرماهای خاصه، خیلی استفاده کن. 

تو امضام هست الان 62ونیم شدم 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐