الاهی من دورت بگردم تو رو قرآن یاد بگیرید دیگه وزن اولیه. هفته ی قبل. فع ...
ببخشید😬❤❤
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
مرسی گلم....زودی ک باید بری طلایی بجنب تو میتونی چیزی نمونده😘😘😘😘👏👏👏👏👏👏
@مرباجونی سلام وزن شروع وزن هفته قبل وزن فعلی &nb ...
آفرین عزیزم تو میتونی 💪💪💪
چیزه دیگه ایی نمونده👏👏👏👏👏👏
عه چرا گفتم هر سه گوزينه رو😂😂 قسمت دوم با يك سينه بند محكم و سفت ورزش كن عزيزم كه نره تا اسمون هف ...
مرسی عزیزم 😁😁😁😁😘😘
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
@مرباجونی سلام عزیزم خسته نباشی وزن شروع ۷۱ وزن هفته قبل ...
هر دفه وزن شروعتو ی چی میگی اینجا دادی 71
قبلا دادی 77
روز ثبت نام دادی69/800
کدومه بالاخره؟؟؟؟؟؟
هدفتم اصلا نگفتی تو امضاتم نی
سلاااااااام دوست مهربونم.😍 بخدا اومدم کرمان پیس خانواده شوهرم ازهمه چیز عقب افتادم ...امشب خدا بخو ...
خوش بگذره عزیزم.
کرمان شهر خرماهای خاصه، خیلی استفاده کن.
تو امضام هست الان 62ونیم شدم
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐