2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526923 بازدید | 68299 پست
سلام گلم🐥🌻 کامل رعایت کردی..ورزش داشتی..شرایط وزن کشی رعایت شد؟ صفحه اول موارد کم نشدن وزن رو ...

سلام عزیزم. ورزشم کم بود این سه روزه همش خسته بودم ولی تنبلی تخمدان دارم شدیده. ممکنه علتش همین باشه؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. ورزشم کم بود این سه روزه همش خسته بودم ولی تنبلی تخمدان دارم شدیده. ممکنه علتش همین باشه ...

بله گلم..منم تنبلی تخمدان دارم با رعایت کامل رژیم و ورزش کاهشم مورچه ایه...باید باید کربوهیدرات و شیرینی مصنوعی رو محدود کنی ورزش حتما حتما داشته باشی تا غلبه کنی

به حکمتش دل بسپار 🌿
دعبات کنم اصلأ هم ادانداره خیلی خانومی کرده باهات راه امده😂😂😂😂خیلی هم خوشگلهههه 😍😍

زهرا جان من الان میشم گروه مربا جون؟؟؟

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
دعبات کنم اصلأ هم ادانداره خیلی خانومی کرده باهات راه امده😂😂😂😂خیلی هم خوشگلهههه 😍😍

آررره بیا دعوام کن😂😂😂

از صبح تا حالا رو ب قبله شدم...فشار و قند و همچی با هم افتاده...سرگیجه دارم...بدنم سسته سسته😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
گلم گزارش# رو بخون الان سرمون شلوغه اما باشه میذاریم🐥

سلام فندقی خوبی؟

میدونی مرباجونی داخل کدوم صفحه است من برم ریپش کنم؟آخه تگ هر چی میزنم نمیشه

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
نه نمیخام از 62 کم تر شم.. اما نمیخام از پیش تو برم حس کلاس اولی رو دارم که دوست نداره از مادرش جدا ...

الهیییبیی عزیزمممم😂😂 ماکه اینجادورهمیم حتی توی گروه های دیگه به سلامتی زودی میری طلایی بهت ازهمین گروه آبی افتخارمیکنم برونازنین کله اتوسبزکن درآغوش مرباجونی زودی طلایی بشی الهی💪💪💪💙💙💙💙

عالیه گلم افرین👏👏👏👏تبریک میگم❤❤❤

به به به👌👌👌👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏عجب کاهش خوبی افرین بهت عزیزم تبریک‌میگم 

سلام

وزن اولیه:۶۴

وزن هفته پیش.۶۲.۲۰۰

وزن این هفته:۶۱.۲۰۰

وزن هدف:۴۰

وزنم کم نشده همونم بامداد جون گفت رژیم شوک بگیرم

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
سلام فندقی خوبی؟ میدونی مرباجونی داخل کدوم صفحه است من برم ریپش کنم؟آخه تگ هر چی میزنم نمیشه

سلام عزیزم فدات

والا نمیدونم من الذن دارم صفحاتو زیر و رو میکنم ک مبادا بچه های زرد اعلام وزن کرده باشن و من ندیده باشم

@مرباجونی  

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99   @فسنجون_77   @pofak24   @behe74   وزن اول.   7 ...

😍😍😍😍😍منم نیم کیلو کم کردم چون اروم پیش میرم نمیتونم ب معدم زیاد فشاربیارم

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
گلم گزارش# رو بخون الان سرمون شلوغه اما باشه میذاریم🐥

باشه عزیزم. منم کلی،گفتم.هر موقع آزاد بودید

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
سلام عزیزم فدات والا نمیدونم من الذن دارم صفحاتو زیر و رو میکنم ک مبادا بچه های زرد اعلام وزن کرده ...

من الان اگه در پاسخ تو وزن بدم براش میره؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞