2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526809 بازدید | 68299 پست
من که هفته پیش گفتم پریودم. این هفته ام یادم نبود. ساعتایه 8 یه تیکه پیتزا خوردم. برای همون نتونستم ...

خب عزیزم باید قوانین رعایت کنی

قوانین_تاپیک#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیزم، دیروز نتونستم آنلاین شم مینا جون  ۴۰۰گرم کم کردم، زحمت کشیدم😕😕😕😂😂😂 @عروستر ...

فدای سرت اشکال نداره🤩🤩۴۰۰ گرم هم واسه شروع عالیه👏👏👏👏👏👏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@عروسترکم     سلام عزیزم  صبح رفتم 15 دقیقه پیاده روی تردمیل بعد دو ست 15 تایی شنا ...

عالیه گلم👏👏👏👌👍

گزاااااااارش#   سلام منم الان کالریمو میبندم ، ۱۶۵۰ شد، ۵۰ کالری احتمال میدم بیشتر خوردم، کال ...

نوش جونت عزیزم عالیه

جرات داری با کالری شمار حساب کن😆😆😆  هر ۱۰۰ گرم سبزی خام، ۳۶ تا داره..  همون نیم ...

ديفونه نه ارد ريختم نه روغن 

واسه همين گفتم فقط سبزي و سه تا تخم مرغ 

اگه كوكو سبزي معمولي بود ك با كالري شمار حساب ميكردم

بعضي موقع ها دير ميگيري سميه ها😐

@عروسترکم   عزیزم من دیروز روز سوم دوره ام بود اعلام کردم امروز وزن کردم ۸۵ کیلوام یعنی ۵ کیل ...

اره گلم یادداشت کردم ک موعدته✅

اره عشقم باید دوباره فرمول وزنتو حساب کنی..یعنی ۸۵ ضربدر ۲۰ منهی ۱۰۰

من ترازو ندارم خودمو وزن کنم یعنی حذف میشم😔 من همش رعایت میکنم کالری مجازمو

قوانین_تاپیک#  

باید اعلام وزن کنی عزیزم

بهداشت برو وزن کن

@عروسترکم     سلام‌گلم خوبی؟ لیست وزن یادت نره که بزاری🌸🌸🌸

سلام عزیزم مرسی..سمیه ببخشید رمزمو یادم رفته بود ب زور پیدا کردم تو مدارکم😒😒

امروزم کلن خونه رو تمیز کردم..درس علی رو گفتم

میذارم فردا حتما

@عروسترکم     امروز 20 دقیقه رقص  و تردمیل امروز 41 کالری سوزوندم

💪💪💪💪💪💪عالیه ایول

@عروسترکم     مینا جون لیست وزن این هفته رو گذاشتی؟ اخه دیدم نبود خواستم رقیبامو چک کنم ...

فردا میذارم عزیزم...دو روز نبودم سا ییت

سلام گلم خوب هستین؟؟؟من اندازه هامو فرستادم نمیدونم دیدین؟؟

سلام خانم 

سایزتو منظورته ؟

اگه لایکت کردم دیدم عزیزجانم🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@عروسترکم     امروز 1300 کالری مصرف کردم  عصر دوباره 15 دقیقه رقص داشتم

براوووو👏👏👏👏افرین

@شب_بیدارم    عزیزم چرا جوابمو نمیدییییییییی

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈