بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 525871 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 من که هفته پیش گفتم پریودم. این هفته ام یادم نبود. ساعتایه 8 یه تیکه پیتزا خوردم. برای همون نتونستم ... خب عزیزم باید قوانین رعایت کنیقوانین_تاپیک# 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 سلام عزیزم، دیروز نتونستم آنلاین شم مینا جون ۴۰۰گرم کم کردم، زحمت کشیدم😕😕😕😂😂😂 @عروستر ... فدای سرت اشکال نداره🤩🤩۴۰۰ گرم هم واسه شروع عالیه👏👏👏👏👏👏 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 @عروسترکم سلام عزیزم صبح رفتم 15 دقیقه پیاده روی تردمیل بعد دو ست 15 تایی شنا ... عالیه گلم👏👏👏👌👍 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 گزاااااااارش# سلام منم الان کالریمو میبندم ، ۱۶۵۰ شد، ۵۰ کالری احتمال میدم بیشتر خوردم، کال ... نوش جونت عزیزم عالیه 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
نیکان۹۵ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 340 ❤️❤️❤️ چههههه دلنوااااااز امدیییی امااا بی صدااا امدییییی خواب آلووووود &nb ... ❤❤❤❤❤❤❤
دیانا24 عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 17718 جرات داری با کالری شمار حساب کن😆😆😆 هر ۱۰۰ گرم سبزی خام، ۳۶ تا داره.. همون نیم ... ديفونه نه ارد ريختم نه روغن واسه همين گفتم فقط سبزي و سه تا تخم مرغ اگه كوكو سبزي معمولي بود ك با كالري شمار حساب ميكردمبعضي موقع ها دير ميگيري سميه ها😐
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 @عروسترکم عزیزم من دیروز روز سوم دوره ام بود اعلام کردم امروز وزن کردم ۸۵ کیلوام یعنی ۵ کیل ... اره گلم یادداشت کردم ک موعدته✅اره عشقم باید دوباره فرمول وزنتو حساب کنی..یعنی ۸۵ ضربدر ۲۰ منهی ۱۰۰ 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
مریم۲۲۲۲ عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 120 @آسنات99 سلام آسنات جان من کاربریم تعلیق شدهمون مریم ۲۲ هستم میشه تو لیستت جا به جا کنیممنون وزن اولیه ۷۹.۵وزن هفته اول ۷۹ هفنه دوم ۷۷.۶ وزن هدف ۷۰🤗🤗🤗
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 من ترازو ندارم خودمو وزن کنم یعنی حذف میشم😔 من همش رعایت میکنم کالری مجازمو قوانین_تاپیک# باید اعلام وزن کنی عزیزمبهداشت برو وزن کن 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 @عروسترکم سلامگلم خوبی؟ لیست وزن یادت نره که بزاری🌸🌸🌸 سلام عزیزم مرسی..سمیه ببخشید رمزمو یادم رفته بود ب زور پیدا کردم تو مدارکم😒😒امروزم کلن خونه رو تمیز کردم..درس علی رو گفتممیذارم فردا حتما 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 @عروسترکم امروز 20 دقیقه رقص و تردمیل امروز 41 کالری سوزوندم 💪💪💪💪💪💪عالیه ایول 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 @عروسترکم مینا جون لیست وزن این هفته رو گذاشتی؟ اخه دیدم نبود خواستم رقیبامو چک کنم ... فردا میذارم عزیزم...دو روز نبودم سا ییت 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
شب_بیدارم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 3614 سلام گلم خوب هستین؟؟؟من اندازه هامو فرستادم نمیدونم دیدین؟؟ سلام خانم سایزتو منظورته ؟اگه لایکت کردم دیدم عزیزجانم🧡🧡🧡 اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عروسترکم عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 5688 @عروسترکم امروز 1300 کالری مصرف کردم عصر دوباره 15 دقیقه رقص داشتم براوووو👏👏👏👏افرین 💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
zahra4192 عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1715 @شب_بیدارم عزیزم چرا جوابمو نمیدییییییییی 💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍 💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻 🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈