2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526743 بازدید | 68299 پست
@مرباجونی   عزيزم ريپ نشدي حواسم هست عشقم ترتميزه باشگاه تعدادم كمه

💋💋💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من تازه اومدم جایی بودم ترازو نبود  الان وزن کردم۶۱/۵۰۰

الان ک فایده نداره گلم جایی ک میخای بری هماهنگ کن تا اخطار نگیری....

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
عاااالیییییی @بهاربانووو2      @mary2772   @mahdiye_bano    &nb ...

سلاااام دخترای قرمزی 😉❤❤❤

@بهاربانووو2  

@mahdiye_bano  

@yalda818  

@mary2772  

خوبید همگی من امروز طبق کالریم پیش رفتم 😃😃😃 فردا خدا کمک کنه بهم 😧 دو روزه اعصابم بهم ریخته هی می خوام برم بخورم جلو خودمو میگیرم 😢😢 بابام انگاری کرونا گرفته زده به ریه هاش 😭😭😭😭 خیلی نگرانم لطفا براش دعا کنید خدا به هر کسی یه جوری نظر میکنه 😭😭😭 ورزشم که نکردم 😯😯😯

دوووووستاااااان ورزش براي شكم بارداري پيشنهـادي ندارين

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

@عروسترکم عزیزم من دیروز روز سوم دوره ام بود اعلام کردم امروز وزن کردم ۸۵ کیلوام یعنی ۵ کیلو از اول چالش کم کردم الان باید صدتا از کالری مصرفیم کم کنم؟

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
اینباربهم اخطار نده 😭😭😭دیگه هماهنگ میکنم

با ی اخطار اتفاقی نمیفته سعی کن ک تکرار نکنی گلم💋💋