2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526670 بازدید | 68299 پست
سلام من خونه مادرمم ترازو ندارن ببخشید @عروسترکم    

خب ی جوری وزن میکردی عزیزم..

هفته دیگه حتما اعلام وزن کن ک اخطار نگیری✅

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شب_بیدارم‍  سلام من این هفته هم زیاد کم نکردم اما بازم خدارو شگر که بیشتر نمیشه راضیم من می ...

اکی عزیزدلم ایشالا هفته دیگه بترکونی 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام آسنات جون ببخشید من پریودم و امروز وزن نکردم 🙈 گفتم اطلاع بدم بهت عزیزم   @آسنات99 &n ...

سلام خوشگلم مرسی😘خوب کردی توپری بااین علامت بایداعلام کنید حتماً گرنه اخطارمیگیری🎈

اسمه کابریت روبه فارسی میگی بهم😌

@سمیه1396   راهنما جون من 5 کیلو تودوهفته لاغرکردم😀💪میگم الان باید کالری شماریموتغییربدم یا ...

عزیزم چجور 5 کیلو کم کردی 

میشه بگی بهم؟ 

آخه من نیم کیلو کم کردم خیلی غصه دارم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
ممنون عزیزم از کمک و همیاری شما ها بوده  یه چی بگم بنظرخودم یخورده خیلی خیلی کم سایزم کمتر شده ...

ن حتما درست بوده..اطرافیان طول میکشه تا بگن..

تو ب هدفت فکر کن‌گلم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

باشه عزیزدلم از امروز باز با قدرت پیش میرم😍💪تشکر ویژه از همراهیت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

قربونت♡مهربونم#  

واااااااای دختر عالییییی شدی ماشالااا کاهشت مبارک خانم👌🏻👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 ...

فدات عزیزدلم. اگه انرژی مثبتهای شما وراهنمایی بقیه دوستان نبود انقدر کم نمیکردم

@sepiiiiiideh     سلام هر وقت آنلاین بودید امر کنید عکس بذارم ❤️

میشه من ببینم😅

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سلام  وزن شروع۶۹بود هفته قبل۶۸ الانم۶۹😭 @شب_بیدارم    

ای جانم شایستی نزدیک پریودته عشقم صفحات اول رو بخون ببین چرا وزن کم نکردی خوشگلم 

فدای سرت 

هفته ی دیگه میترکوونییییم 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ای جااااان چه باحال😍😍😍 من خیلی عجولم☹😣  روش شما رو پیش بگیرم ببینم چی میشه🤔

قربونت عزیزم..اره حتی با غذات تو مهمونی بازی کن..سالاد دو بشقاب بخور بذار  فکر کنن داری زباد مبخوری