2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525838 بازدید | 68299 پست
خدا نکنه عزیزم مگه چیشد حالا

تا این همه رو کم کنم پدرم در اومده آخه 

کالریم پر نمیشه مثلا قبلنا وعده های اصلی اساسی میخوردم الان اونارو کم کردم دیگه با بچه نمیرسم همش میان وعده بخورم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش هاي مخصوص بازو برو  تو ارايشگاه بودم بحث لاغري بود  بعد بهشون گفتم من ٣٢ كيلو كم كر ...

همون که باورشون نشده نشون میده چکار بزرگی کردین. شما قدر خودتو بدون که چقدر کارتون سخت و بزرگ بوده ... باید میرفتین عصر جدید😁💪💪💪👏👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
كوفت نگاه كن ديگه كجا ميري  ريپلاي هم ميكنم والا

بابا گوشیم خاموش سد 😩😩😩😩😩😩

ولش کن فردا میبینمت🧡🧡🧡♥️♥️♥️

اینم# شانس# مایه# 😂😂♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
همون که باورشون نشده نشون میده چکار بزرگی کردین. شما قدر خودتو بدون که چقدر کارتون سخت و بزرگ بوده . ...

😂😂😂😂😂😂😂

اخ دلم ديفونه 

نه بابا بيشتر از منم بودن كه لاغر كردن 😘😘😘😘

مرسي عزيزم

ن بابا تازه شروع کردیرژیم شوک کجا بود الان

پس توکل به خدا ایشالا این هفته کم کرده باشم فردا روزچهار پری هستم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
تا این همه رو کم کنم پدرم در اومده آخه  کالریم پر نمیشه مثلا قبلنا وعده های اصلی اساسی میخوردم ...

اینقدر ب خودت سخت نگیر....با چیزای مقوی کالریتو پر کن...پروتیینتو بیشتر کن.مغز.میوه..لبنیات..میوه..آبمیوهای طبیعی...اینقدر چیز هست پر میشه

یواش یواش ب همچی میرسی

به حکمتش دل بسپار 🌿
بابا گوشیم خاموش سد 😩😩😩😩😩😩 ولش کن فردا میبینمت🧡🧡🧡♥️♥️♥️ اینم# شانس# مایه# 😂😂♥️ ...

باشه بلو 

حالا همچين چيز تحفه اي هم نبود

از اين عكساي الكي ك خودم گرفتم😂😂😂😂

اینقدر ب خودت سخت نگیر....با چیزای مقوی کالریتو پر کن...پروتیینتو بیشتر کن.مغز.میوه..لبنیات..میوه..آ ...

همینکارو میکنم انشالله این ماه تموم شه دخترم ۱۸ ماهگی رو تموم میکنه فست و خگخ رو هم شروع میکنم

انشاءالله عزیزم

😍😍😍😍❤❤❤