99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
پسر من ۲۳ ماهشه اشکال نداره؟ اگه لطف کنی عکس بگیری ازش ممنونت میشم😘😘❤❤
سپیده جان اصلا نگران نباش بهش بده منم پسرم اسهال میشه همون میدم عالیه به صورت ساشه هستش ۳،۴ دونه بگیر هر روز یکی بده بهش تو اب قاطی نکن چون مطمن ان نمیخوره تو ماست یا شیر یا غذا قاطی کن بده بخوره زود زود خوب میشه یه نکته اینکه حتما این پودرها باید تو یخچال نگه داری بشه ، الان خونه ندارم برات عکس بزارم ولی بری داروخاته بهت میده تا آب بدنش نرفته بهش بده تا میتونی مایعات فراوان بهش بده آب سیب طبیعی خیلی خوبه حتی شده نصف فنجون، منم هفته پیش همین مشکل داشتم با پسرم
💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
آسنات99@ سایز قبل رژیم نگرفتم متاسفانه فقط سایز الانم دورسینه102 دور کمر91 زیرسینه85 معده ...
آتنا 77گلم این جا سایزامو زدم
ماه بعدی باهم قیاس کنیم متاسفانه روز اول یادم رفته بود بگیرم
یکی دوستان که دقیق سایز بود رو گم کردم یادم هم رفت اسمش چی بود😁😁🙈🙈حیف شد
کاشکی اون پیدام کنه
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
انشالله مولتی ویتامین حتما باید تو رژیم خورده شه ها
چشم، ممنون
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐