2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529508 بازدید | 68299 پست
الهه جون من اعتراض دارم به عکس پروفایل ام چرا واسه سرگروه ها انقدر خوشگل زیبا برای ما اصلا هیچ جذابی ...

😒😒😒 حسود.پلاستیکی#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خوش آمدی گلم💜♥💙توضیحات اول تاپیک روبخون پروفایل وامضاتم عوض کن😘

ممنونم خوشگلم،فقط یه موردی رو فکر کنم توی خصوصی باید بهتون بگم،با اجازتون پیام براتون میفرستم.

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس رقیب خوبی انتخاب کردم..... بزن قدش پس تو رو تگ میکنم اگر زحمتی نیست

ای جونممممممممممممممم موافقم الهی همه موفق بشیم  

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
گروه لاغری هدفمند و میگم یا همون تپل های نامهربون😊 اینجا تاپیک بامداده اشتباه نیومدی؟😏

سلام گلم من عضو گروه شماهستم دیروز عضوشدم.فقط یه سوال دارم تو چند وقت این ۲۲کیلو اضافه وزنم ازبین میره؟؟

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
سلام الهه جونم خوبی اگر پیچ اینستا درست کردی بگو منم بیام باشه عزیزم مرسی

سلام عزیزم باشه 😘👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ببخشید من به سرگروهم پیام دادم ولی ایشون فعلا منو عضو نکردم...چکار کنم الان؟؟؟؟ گروه نارنجی هستم

صبر کن بیاد میخونه 🥵

چه خوب. اگه پیج زدید به سرگروه ها اطلاع بدید که به زیرگروها هم بگن

باشه عزیزم 

عروسترکم@

@عروسترکم  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
سلام علیکم😂😂 از صبح تا حالا دارم کارگری میکنم🥴🥴🥴🥴

سلام عشقم خسته نباشی 😘😘♥️♥️♥️♥️