2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525893 بازدید | 68299 پست
سلام خانم  سایزتو منظورته ؟ اگه لایکت کردم دیدم عزیزجانم🧡🧡🧡

عاری فکر نمیکنم نه لایکم نکردین

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
راستی سرگروه قرمزا عروسکترمه؟ گفتم اگه جا داشته باشه اونم صدا بزنم گرچه تو لیست نیستم ولی دلم میخو ...

سلام عشقم..اره حتما عزیزم هر وقت سوالی داشتی بپرس جواب میدم❤❤❤❤😊😊😊😊

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه 😍😍😍 من تا حالا نگرفتم خگخ شاید فردا بگیرم 😯😯😯 اگه شوهرم گیر نده 😬 اصلا نمیدونه رژیمم 😕 ...

خانواده منم نمدونن😅

فردا تنهام ولی

ان شاالله که میگیری

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
@عروسترکم     سلام عزیزم خوبی؟ من عضو سه روزه تاپیکم میدونم تو لیستت جا نداری ولی دلم ...

سلام گلم🤗🤗🤗🤗

هیچ ایرادی نداره گلم..هر سوالی بود درخدمتم🙏❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     20 دقیقه تردمیل و 20 دقیقه رقص داشتم

پرفکت👌👌بهتره تایم ورزشتو هرروز بیشتر کنی

@عروسترکم     سلام عزیزم  دیشب صدات کردم سرت شلوغ پلوغ بود ندیدی امشبم صدات کر ...

ببخشید گلم نبودم اصلن..امروز اومدم سایت😊😊🙏🙏

هستم درخدمتت

تو این کرونا پاشم برم بهداشت!  نمیخواد اسممو حذف کن نخواستیم

ی ترازو بخر عزیزم لازمه واقعا هر خونه ایی ی ترازو باید باشه....حالا ک ب فکر کم کردن وزن شدی حتما ی ترازو بخر بالاخره لازمت میشه😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
ی ترازو بخر عزیزم لازمه واقعا هر خونه ایی ی ترازو باید باشه....حالا ک ب فکر کم کردن وزن شدی حتما ی ت ...

خوب شد گفتی خودم به عقلم نمیرسید😏

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤
خوب شد گفتی خودم به عقلم نمیرسید😏

چ عصبانی هستی شماااااااا!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک کنم رژیم رو اعصابت تاثیر گذاشته عزیزم......

هر جور راحتی😁😁😁😁😁😁

هر جور راحتی

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊