2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن چون تو کار خدا  دس میبری ما بنده ایم باید تابع دستورات افریدمون باشیم. وتا زمان مرگ که خدا در نظر داره معلقیم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

فکر کنم چون نسل ادم برچیده میشد مثلا اگه گناه نبود احتمالا الان نصف جمعیت ایران به لقا الله پیوسته بودن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

چون که خدا حافظ جونته هر موقع بخواد روحتو میگیره که تو بمیری ولی خودت نمیتونی این کار و بکنی چون خدا تو رو به وجود اورده و اختیارتو داره افرینندت اونه البته نه تنها حرفام برای شماست بلکه برای همه و خودمم هست

فکر کنم چون نسل ادم برچیده میشد مثلا اگه گناه نبود احتمالا الان نصف جمعیت ایران به لقا الله پیوسته ب ...

آره درسته 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
چون هیچ وقت نباید از رحمت خدا ناامید بشی 

آفرین

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

چون دادن و گرفتن جان کار خداست و خودکشی دخالت در کار خداست و ما حق هر نوع آسیب زدن زدن به خودمون رو نداریم چه برسه به گرفتن جان خودمون

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤