2821
2789
عنوان

مغازه همسرم

139 بازدید | 5 پست

شوهر من مکانیک ، مشکل من اینه ک نمی‌ذاره برم دم مغازه ،اگر کاریش داشته باشم حتی اگر با ماشین هم برم دم مغازه جلو بقیه مثل غریبه ها باهام رفتار می‌کنه بهم دست نمیده خیلی جدی میاد دم شیشه ماشین میگ چرا اومدی اینجا نمی‌بینی همه نگاه می کنن‌ ، چند دفعه اون سمت خیابون ک روبرو مغازه باشه رفتم ک جلو در نباشه بگه اینا هیزن و نمی‌خوام ببینن کلی حرف بزنن و..باز اومد گفت چرا اومدی 

خواهرش با بچه هاش بخوان بیان خونمون سرراه میرن مغازه هیچی نمیگه ، خواهر خودم با بچش رفته چیزی نیست فقط من برم به من میگه چرا اومدی ، با بابا و مامانم رفتیم من عقب نشسته بودم با کلی ذوق سلام کردم دستمو آوردم جلو جواب مامان بابام داد جواب منو نداد برو خودشم نیاورد من هستم ،بهش میگم مگه بقیه نمیدونن زن داری یا مگه من فاحشم یا مشکل دارم خوبه تیپ معمولی دارم همیشه پیاده هم نمیام چرا اینجوری می کنی ،میگ نترس میدونن زن دارم بابات هزار بار اومده دیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانم پای یکی درمیون باشه 

خخخ تومکانیکی  

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...