2777
2789
عنوان

اگه آب تو گوش نوزاد بره چی میشه؟

918 بازدید | 16 پست

جوقع حموم یهو تو دوتا گوش بچم آب رفت دو ماهشه چکار کنم 😭😭

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب ببر  دکتر، خدایی نکرده نا شنوا شد اون موقعه میخوای ببریش؟ چقدر بیخیالیذ شماهااا

وا ناشنوا چیه الکی میترسونیش فوقش عفونت میکنه با دارو خوب میشه

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

نگران نباش زیاد حساس شدی من سه تا بچه هام رو حموم بردم از نوزادی، چیزی نشدن

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
وا خب ببر  دکتر، خدایی نکرده نا شنوا شد اون موقعه میخوای ببریش؟ چقدر بیخیالیذ شماهااا

چقد گنده می کنید قضیه رو بدبخت می ترسونید خوب حمومش کرد آب رفت تو گوشش من دوتا بچه بزرگ کردم میگم مشکلی نداره فقط بایه پارچه خشکش کن

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
چقد گنده می کنید قضیه رو بدبخت می ترسونید خوب حمومش کرد آب رفت تو گوشش من دوتا بچه بزرگ کردم میگم مش ...

آفرین 👌

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
وا ناشنوا چیه الکی میترسونیش فوقش عفونت میکنه با دارو خوب میشه

تو پزشکی؟ بهش میگم ببره دکتر، دست دست نکنه، تو دارورو تجویز میکنی؟ عروسک نیستا، انسانه، دکتر خیلی بهتر از منو تو...... میفهمه، نیازی به نسخه دادن شما نداره