2777
2789

شوهرم هم تلگرام داده هم اینستا اما نمیزاره من نصب کنم هرچقدرم میگم تازه خودشم یه سالی میشه به گوشیش رمز داده وبهم اجازه نمیده به گوشیش دست بزنم منم میخوام به گوشیم رمز بدم تا اون نتونه دست بزنه اما میگه اگه این کارو بکنی یا گوشیتو میشکنم یا از دستت میگیرم همیشه ام هرچی تو گوشیمه رو پاک میکنه منم به گوشیم خیلی وابسته ام ولی خیلی حرصم میده چیکار کنم حالا رمز بدم حالشو بگیرم یانه؟سر این موضوع همیشه دعوا داریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خوش آره گناه نداره اشکال نداره اغفال شدن نداره....

اما برا زنش نه گناه داره اشکال داره یهو از راه به در میشه ....

ذهن همسرت مریض نمیتونی با لجبازی درستش کنی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

خب رمز بده بعد گوشیتو بشکونه بدتر بشه😐 دنبال دردسری::؟؟کار شوهرتم درستدنیس جدی باهاش صحبت کن چرا قفله گوشیش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

چ‌دلی داری من امرپز گوشی نامزدمو میخواسم نداد بزور گرفتم دیدم گپ گرام داره کلی قسم خورد ک دس دسرعمش بوده هنو ناراااااحتم خیلی سخته میفهممت نمیخوام تچ دلتو خالی کنم ولی حتما ی چی داره تو اون لامصبی

نظرمنم اینه که حساسش نکن وبه روش نیار.

مردارو ی چیزی بهشون بگی برعکسشو انجام میدن

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
چ‌دلی داری من امرپز گوشی نامزدمو میخواسم نداد بزور گرفتم دیدم گپ گرام داره کلی قسم خورد ک دس دسرعمش ...

بهم میگه تو کسایی رو که من فالو میکنم‌ میری آنفالو میکنی واسه همین بهت نمیدم بنظرت دلیل موجهی؟

اولا گوشی یه چیز خصوصی هست قرار نیست هر کسی حتی زن وشوهر تو گوشی همدیگه سرک بکشن وزیر. رو کنن ساید توگوشی عکس بستگانش مثلا بی حجاب باشه، و... ذات انسان باید پاک باشه وگرنا گوشی را چک کردی راه دیگه میره دنبال خلافش، من تا حالا نه گوشی شوهرمو چک کردم نه گوشیمو چک کرده یه مرتبه بهش گفتم رمز گوشیتو بگو گوشی باز کرد داد بهم گفت کل گوشی را بگرد هر چی دیدی برا تو اعتماد خیلی مهمه تو زندگی ما هردو هم اینستا داریم هم تلگرام

حرصم میگیره از دستش چرا اون باید گوشی منو زیرو رو کنه اما من رمز گوشیشو ندونم

دوبار که قاطع برخورد کروی حساب کار میاد دستش مگه برده خریده بگو شکستی گوشیتو میشکنم همونقدر که تو حق داری منم دارم

بهم میگه تو کسایی رو که من فالو میکنم‌ میری آنفالو میکنی واسه همین بهت نمیدم بنظرت دلیل موجهی؟

نه اصلااااا موجهه نیس خیلی این چیزا ادمو دلسرد میکنه من الان همش فکرم درگیره میگم معلوم نیس چیکارا میکنه من نمیفهمم امروزم گفتم گوشیتو بده وگرنه بدجور میره رو‌مخم اعصابمو بهم نریز گوشیشو داد😂 حتما درستش کن زن و شوهر دلیلی نیس ک بخوان رمز داشته باشن یا اگ داره تو هر وقت بخوای باید بزاره چک کنی گوشیشو نکه بخوای گوشیو بترسه نده