شوهرم هم تلگرام داده هم اینستا اما نمیزاره من نصب کنم هرچقدرم میگم تازه خودشم یه سالی میشه به گوشیش رمز داده وبهم اجازه نمیده به گوشیش دست بزنم منم میخوام به گوشیم رمز بدم تا اون نتونه دست بزنه اما میگه اگه این کارو بکنی یا گوشیتو میشکنم یا از دستت میگیرم همیشه ام هرچی تو گوشیمه رو پاک میکنه منم به گوشیم خیلی وابسته ام ولی خیلی حرصم میده چیکار کنم حالا رمز بدم حالشو بگیرم یانه؟سر این موضوع همیشه دعوا داریم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولا گوشی یه چیز خصوصی هست قرار نیست هر کسی حتی زن وشوهر تو گوشی همدیگه سرک بکشن وزیر. رو کنن ساید توگوشی عکس بستگانش مثلا بی حجاب باشه، و... ذات انسان باید پاک باشه وگرنا گوشی را چک کردی راه دیگه میره دنبال خلافش، من تا حالا نه گوشی شوهرمو چک کردم نه گوشیمو چک کرده یه مرتبه بهش گفتم رمز گوشیتو بگو گوشی باز کرد داد بهم گفت کل گوشی را بگرد هر چی دیدی برا تو اعتماد خیلی مهمه تو زندگی ما هردو هم اینستا داریم هم تلگرام
بهم میگه تو کسایی رو که من فالو میکنم میری آنفالو میکنی واسه همین بهت نمیدم بنظرت دلیل موجهی؟
نه اصلااااا موجهه نیس خیلی این چیزا ادمو دلسرد میکنه من الان همش فکرم درگیره میگم معلوم نیس چیکارا میکنه من نمیفهمم امروزم گفتم گوشیتو بده وگرنه بدجور میره رومخم اعصابمو بهم نریز گوشیشو داد😂 حتما درستش کن زن و شوهر دلیلی نیس ک بخوان رمز داشته باشن یا اگ داره تو هر وقت بخوای باید بزاره چک کنی گوشیشو نکه بخوای گوشیو بترسه نده