2821
2789
عنوان

پرولاکتین

267 بازدید | 18 پست

کسی بوده خوب شده؟🤧دکتر دوزشوکم کرده باز ریزش موگرفتم من خسته شدم۲۶سالمه اماپیرشدم ازغصه هر روز صبح بیدارمیشم انگارمرگمه ب سختی کارامومیکنم سعی میکنم خوب باشم شب ک میشه غصه دارم ک کی فرداروشب کنه زندگی نمیکنم دارم دردمی کشم موهام شده۱/۴ موی کرکی میزنه جاهایی ک نداشتم جوش زدم دیروزیهو ب خدامیگم یاخوبم کن یاتمامم کن 🤧⁦☹️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا۴۱بوده خیلی نیست اما ریزش شدید دارم 

اوه من تا ۵۶ هم رفت

قرص خوردم اومد پایین ولی ریزش مو شدید ندارم

همین غصه و استرس برات بده بیخیال باش انگار چیزی به اسم پرولاکتین نیست

قرص ضد استرس بخور

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
مگه چقدر پرولاکتینت بالاست ؟؟؟

بعدمن رشدموهام عالیه کلی موی ریز ریز دارم اما با این لعنتی می ریزه دیگه خیلی افسرده شدم وقتی موهای بقیه رومی بینم توقلبم غصه میشه روزی موهایی داشتم ک ارزوی هرکسی بود همه میگفتن خوشبحالت لخت مثل اتو وبلندددد الان چی⁦☹️⁩

بعدمن رشدموهام عالیه کلی موی ریز ریز دارم اما با این لعنتی می ریزه دیگه خیلی افسرده شدم وقتی موهای ب ...

چشم خوردی گلم

لعنت به چشم بد

من خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم سر همین بچم سقط شد و باردار نشدم 😔😔

اوه من تا ۵۶ هم رفت قرص خوردم اومد پایین ولی ریزش مو شدید ندارم همین غصه و استرس برات بده بیخیال ب ...

عزیزم استرسی نیستم خیلی فقط این پرولاکتین وتیروید خستم کردن ریزشم زیاده بقیه علایمشوندارم 

خداروشکر

اماخودمومی بینم افسرده میشم روسری جایی درنمیارم وجوش زدم جایی نمیرم ⁦☹️⁩🤧

عزیزم استرسی نیستم خیلی فقط این پرولاکتین وتیروید خستم کردن ریزشم زیاده بقیه علایمشوندارم  خدا ...

من وقتی پرولاکتینم بالا بود تیروئیدم نرمال بود

شاید بخاطر تیروئیده نه پرولاکتین

چشم خوردی گلم لعنت به چشم بد من خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم سر همین بچم سقط شد و باردار نشدم 😔😔

شایدباورت نشه ولی تنهادلیل هم همینه یک نفرهم بهم گفته بود چه موهایی داری چه زود رشدمیکنن یک هفته ای چه لخته سشوارمی کشی 

بعدهم همیشه توی زندگیم نگاه می کرد الانم جداشده ولی من بس سرم ب کارخودم بوده متوجه نبودم یک ساله دارم میرم دکتر خفه شدم دیگه🤧

من وقتی پرولاکتینم بالا بود تیروئیدم نرمال بود شاید بخاطر تیروئیده نه پرولاکتین

نه گلم قرص تیروید روتازگی هادارم می خورم ولی پرولاکتین ک نمی خوردم مو مثل بارون می ریخت 

شایدباورت نشه ولی تنهادلیل هم همینه یک نفرهم بهم گفته بود چه موهایی داری چه زود رشدمیکنن یک هفته ای ...

هی روزگار

من دلم خیلی پره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز